banner278

banner281

XYZ123

03 Haziran 2023 Cumartesi

VALİ ALİ ÇELİK, MADEN İŞÇİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Gediz'de aquapark yenileniyor

Gediz Belediyesi'nin Ilıca Termal Turizm Merkezi'nde bulunan Su Oyunları Merkezi Aquapark, geniş kapsamlı bakım, onarım çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

18 Ocak 2019 Cuma 15:52
Gediz'de aquapark yenileniyor
 Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, yaptığı açıklamada, ''İlçemiz turizm merkezlerinden biri olan Ilıca Kaplıcamızda bulunan su oyunları merkezi aquapark, geniş kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle bir süre hizmete kapatılmıştı. Tüm bakımları yapılmış bir tesis ile halkımıza hizmet etmek amacıyla bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Bakım onarım çalışmaları kapsamında, ısıtma sistemleri bakımları yapılarak, soyunma ve duş kabinleri bölgesi bölümlü kapı montajı yapılarak ısınma konforu sağlandı. Taban zemininde deforme olan mermerlerin yenileme çalışmaları, alttan ısıtma sistemi bakımları, su ve elektrik tesisatlarında yenileme ve bakım çalışmaları yapıldı. Havuzlar boşaltılarak gerekli temizlik yapıldı ve tekrar su ile dolduruldu. Kaydıraklara çıkılan ahşap merdivenler zımparalanarak cilaları yenilendi. Ayrıca açılır kapanır çatı özelliği ile Türkiye’de tek olması ile ünlenen aquaparkımızın çatı bakımları da yapıldı'' dedi. 
Bölgenin en önemli su oyunları merkezi olan aquapark'ın Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri erkeklere, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri bayanlara hizmet vereceği açıklandı. İHA

    Yorumlar

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
SAYFALAR
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV