GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

AKP KÜTAHYA TEŞKİLATININ ABİSİ MUSA YILMAZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Siyaset 16.03.2023 - 11:59, Güncelleme: 16.03.2023 - 11:59 4034+ kez okundu.
 

AKP KÜTAHYA TEŞKİLATININ ABİSİ MUSA YILMAZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti Kütahya Teşkilatlarının sevilen ismi ve teşkilat mensuplarının abisi İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz görevinden AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için istifa etti.

    AKP KÜTAHYA TEŞKİLATININ ABİSİ MUSA YILMAZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI AK Parti Kütahya Teşkilatlarının sevilen ismi ve teşkilat mensuplarının abisi İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz görevinden AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için istifa etti.   Milletvekili Aday Adayı Musa Yılmaz aday Adaylığı başvurusu sonrasında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.6 Haziran 2003’ten bugüne kadar, kesintisiz, değişik kademelerinde, çeşitli görevler ifa ettiğim Ak Partimizden yaklaşan seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olabilmek için şu an ifa ettiğim Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeliğinden bugün itibariyle istifa edip, partimize aday adayı müracaatımı yapmış bulunuyorum” dedi. İNŞALLAH BU ASRIN FELAKETİNİN DE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ Musa Yılmaz “Hepinizin malumu 6 Şubat 2023 günü 11 ilimizde tarihimizin ve bölgemizin en yıkıcı ve büyük depremini yaşadık. Devletimizin büyüklüğü, milletimizin dayanışma gücü ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile yaraları sarmaya bu ağır süreci aşmaya çalışıyoruz. İlk andan itibaren Devletimizin bütün imkânları bölge insanımızın hizmetindedir. Aziz milletimiz tek yürek halindedir. Devletimiz büyük ve güçlüdür. İnşallah bu asrın felaketinin de üstesinden geleceğiz. Bu büyük felakette kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. PARTİMİZE ADAY ADAYI MÜRACAATIMI YAPMIŞ BULUNUYORUM Milletvekili Aday Adayı Musa Yılmaz “6 Haziran 2003’ten bugüne kadar, kesintisiz, değişik kademelerinde, çeşitli görevler ifa ettiğim Ak Partimizden yaklaşan seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olabilmek için şu an ifa ettiğim Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeliğinden bugün itibariyle istifa edip, partimize aday adayı müracaatımı yapmış bulunuyorum. Bu vesile ile 2003’ten bugüne kadar Kütahya’ya hizmet adına şahsıma verilen yetki ve onurdan dolayı partime, birlikte çalıştığımız il-ilçe teşkilatlarımızın bütün Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Valilerimize, Meclis üyelerimize, İl Özel İdaremizin tüm çalışanlarına, Birlikte çalıştığımız paydaş kurumların yönetici ve temsilcilerine,  görsel ve yazılı basınımıza, Muhtarlarımıza ve tüm Kütahyalı hemşerilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Halis niyetle, samimiyetle Kütahyalı hemşerilerimize hizmet etme arzusu ile çıktığım bu yeni süreçte,tüm hemşerilerimizin desteğine ve duasına talibim. İlimiz ve şahsım için hayırlı olacaksa yüce Allahın nasip etmesi dilek ve temennisiyle hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Coşkun Çakmak  
AK Parti Kütahya Teşkilatlarının sevilen ismi ve teşkilat mensuplarının abisi İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz görevinden AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için istifa etti.
 

 


AKP KÜTAHYA TEŞKİLATININ ABİSİ MUSA YILMAZ

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti Kütahya Teşkilatlarının sevilen ismi ve teşkilat mensuplarının abisi İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz görevinden AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için istifa etti.

 

Milletvekili Aday Adayı Musa Yılmaz aday Adaylığı başvurusu sonrasında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.6 Haziran 2003’ten bugüne kadar, kesintisiz, değişik kademelerinde, çeşitli görevler ifa ettiğim Ak Partimizden yaklaşan seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olabilmek için şu an ifa ettiğim Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeliğinden bugün itibariyle istifa edip, partimize aday adayı müracaatımı yapmış bulunuyorum” dedi.

İNŞALLAH BU ASRIN FELAKETİNİN DE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Musa Yılmaz “Hepinizin malumu 6 Şubat 2023 günü 11 ilimizde tarihimizin ve bölgemizin en yıkıcı ve büyük depremini yaşadık. Devletimizin büyüklüğü, milletimizin dayanışma gücü ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile yaraları sarmaya bu ağır süreci aşmaya çalışıyoruz. İlk andan itibaren Devletimizin bütün imkânları bölge insanımızın hizmetindedir. Aziz milletimiz tek yürek halindedir. Devletimiz büyük ve güçlüdür. İnşallah bu asrın felaketinin de üstesinden geleceğiz. Bu büyük felakette kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

PARTİMİZE ADAY ADAYI MÜRACAATIMI YAPMIŞ BULUNUYORUM

Milletvekili Aday Adayı Musa Yılmaz “6 Haziran 2003’ten bugüne kadar, kesintisiz, değişik kademelerinde, çeşitli görevler ifa ettiğim Ak Partimizden yaklaşan seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olabilmek için şu an ifa ettiğim Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeliğinden bugün itibariyle istifa edip, partimize aday adayı müracaatımı yapmış bulunuyorum. Bu vesile ile 2003’ten bugüne kadar Kütahya’ya hizmet adına şahsıma verilen yetki ve onurdan dolayı partime, birlikte çalıştığımız il-ilçe teşkilatlarımızın bütün Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Valilerimize, Meclis üyelerimize, İl Özel İdaremizin tüm çalışanlarına, Birlikte çalıştığımız paydaş kurumların yönetici ve temsilcilerine,  görsel ve yazılı basınımıza, Muhtarlarımıza ve tüm Kütahyalı hemşerilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Halis niyetle, samimiyetle Kütahyalı hemşerilerimize hizmet etme arzusu ile çıktığım bu yeni süreçte,tüm hemşerilerimizin desteğine ve duasına talibim. İlimiz ve şahsım için hayırlı olacaksa yüce Allahın nasip etmesi dilek ve temennisiyle hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Coşkun Çakmak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.