GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

Bakan Bak'tan vergisiz cep telefonu açıklaması

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 03.11.2023 - 13:24, Güncelleme: 03.11.2023 - 13:24 2671+ kez okundu.
 

Bakan Bak'tan vergisiz cep telefonu açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere verilecek vergisiz cep telefonuyla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Bak açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alımında vergi muafiyeti sağlayacağız. Gençlerimize operatör ayrımı olmaksızın aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz. Gençlerin müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret edebileceği hem de bakanlığımızın sunduğu imkanlardan faydalanabileceği Genç Kart projemizi hayata geçiriyoruz. Bu yıl sporcularımız katıldıkları uluslararası müsabakalarda 6 bin 231 madalya aldılar. Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarına 9 dalda 42 kota kazandık. Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na ise 8 branşta 35 kota kazandık. 2023 Avrupa Oyunları en çok madalya aldığımız Avrupa Oyunları oldu. A Milli Futbol Takımımız Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmayı garantiledi." (İLKHA)
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere verilecek vergisiz cep telefonuyla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Bak açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alımında vergi muafiyeti sağlayacağız.

Gençlerimize operatör ayrımı olmaksızın aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz. Gençlerin müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret edebileceği hem de bakanlığımızın sunduğu imkanlardan faydalanabileceği Genç Kart projemizi hayata geçiriyoruz.

Bu yıl sporcularımız katıldıkları uluslararası müsabakalarda 6 bin 231 madalya aldılar. Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarına 9 dalda 42 kota kazandık. Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na ise 8 branşta 35 kota kazandık. 2023 Avrupa Oyunları en çok madalya aldığımız Avrupa Oyunları oldu. A Milli Futbol Takımımız Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmayı garantiledi." (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.