GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

Call of Duty: Modern Warfare III 10 Kasım'da DLSS Desteğiyle Piyasaya Çıkıyor

Teknoloji 08.11.2023 - 14:24, Güncelleme: 08.11.2023 - 14:50 4552+ kez okundu.
 

Call of Duty: Modern Warfare III 10 Kasım'da DLSS Desteğiyle Piyasaya Çıkıyor

Call of Duty: Modern Warfare III piyasaya çıkıyor...

NVIDIA DLSS destekli oyunların sayısı hızla artmaya devam ediyor. DLSS desteğine sahip gişe rekorları kıran oyunların listesi şimdiden Call of Duty: Modern Warfare III, Alan Wake 2, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ve Diablo IV gibi oyunları içeriyor. Ayrıca, NVIDIA Reflex desteği alan Counter-Strike 2 ve Overwatch 2 de bu listede bulunuyor. Remnant II: The Awakened King DLC ve Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name oyunları, DLSS ile performanslarını artıran oyunlar listesine katılıyor.   Yeni DLSS Oyunları: Call of Duty: Modern Warfare III, DLSS 3 ve Reflex desteğiyle 10 Kasım'da piyasaya çıkıyor. GeForce RTX GPU 40 Serisi GPU'larda DLSS 3, yerleşik test kullanarak 4K maksimum ayarlarda ortalama olarak performansını 1.8 kat hızlandırıyor Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, yarın DLSS 2 ile piyasaya sürülüyor, 4K'da her ayarı maksimuma çıkardığınızda performansı 2,2 kat hızlandırıyor. Remnant II, The Awakened King DLC'sini 14 Kasım'da yayınlıyor. Oyun DLSS 3, DLSS 2 ve Reflex'i destekliyor.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Call of Duty: Modern Warfare III piyasaya çıkıyor...

NVIDIA DLSS destekli oyunların sayısı hızla artmaya devam ediyor. DLSS desteğine sahip gişe rekorları kıran oyunların listesi şimdiden Call of Duty: Modern Warfare III, Alan Wake 2, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ve Diablo IV gibi oyunları içeriyor. Ayrıca, NVIDIA Reflex desteği alan Counter-Strike 2 ve Overwatch 2 de bu listede bulunuyor.

Remnant II: The Awakened King DLC ve Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name oyunları, DLSS ile performanslarını artıran oyunlar listesine katılıyor.

 

Yeni DLSS Oyunları:

Call of Duty: Modern Warfare III, DLSS 3 ve Reflex desteğiyle 10 Kasım'da piyasaya çıkıyor. GeForce RTX GPU 40 Serisi GPU'larda DLSS 3, yerleşik test kullanarak 4K maksimum ayarlarda ortalama olarak performansını 1.8 kat hızlandırıyor Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, yarın DLSS 2 ile piyasaya sürülüyor, 4K'da her ayarı maksimuma çıkardığınızda performansı 2,2 kat hızlandırıyor. Remnant II, The Awakened King DLC'sini 14 Kasım'da yayınlıyor. Oyun DLSS 3, DLSS 2 ve Reflex'i destekliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.