GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

DR. SÜLEYMAN TOPAL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Siyaset 21.03.2023 - 17:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 17:47 3847+ kez okundu.
 

DR. SÜLEYMAN TOPAL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Süleyman Topal Parti binasında düzenlediği toplantıyla 28. dönem İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

  DR. SÜLEYMAN TOPAL ADAYLIĞINI AÇIKLADI Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Süleyman Topal Parti binasında düzenlediği toplantıyla 28. dönem İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 15 YILDA VATANDAŞIMIZ  GÖÇE ZORLANMIŞTIR İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Dr.Süleyman Topal düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi “Üniversitemizin kuruluşundan beri maddi olarak desteklediği en büyük projesi olan “Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kütahya’da yetişrilebilirliğinin Araştırılması” adlı projenin yürütücülüğünü yapmaktayım. 24 aylık süreyle desteklenen projenin henüz 1. yılında 6 farklı tıbbi aromatik bitkinin yaklaşık 50 dönüm arazide deneme alanlarında fide dikimleri yapıldı. Proje sonunda Kütahyalı hevesli üreticilere hibe şeklinde fide dağıtımı yapılarak ilimizin Tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinde öncü illerden birisi olması hedeflenmektedir. Bildiğiniz üzere ülkemiz, her konuda olduğu gibi en önemli sektörlerimizin başında gelen tarım ve hayvancılık sektöründe de kasten üretimden el çektirilerek geri bırakılmış, özellikle son 15 yılda vatandaşımız seçeneksiz bırakılarak kendi topraklarından göçe zorlanmıştır. Halbuki bu verimli topraklar, şehrimizin kendi kendisine yetmesinin yanı sıra, dünyanın önde gelen ihracatçı ülkelerini kıskandıracak çok büyük bir potansiyele sahip” dedi. KÜTAHYA TARIMDA BÜYÜK POTANSİYELE SAHİP TOPAL “30 yıllık akademik kariyerim de ki; yüksek lisans doktora ve daha sonraki çalışmalarımın tamamında Kütahya tarımı, problemleri ve çözüm yollarıyla ilgili konular var. Kütahyamızın tarımla ilgili büyük potansiyelinin nasıl daha verimli değerlendirilebileceğini, nasıl daha da geliştirebileceğimizi ve bu kadim toprakları daha nasıl dünyanın önde gelen cazibe merkezlerinden biri haline getireceğimizin etüdünü ve yol haritasını sevgili ekip arkadaşlarımla birlikte ortaya çıkarmış bulunuyoruz. Bu kırsal kalkınma hamlelerimiz sayesinde tarım ürünlerimizin ihracatının yanı sıra, ürettiğimiz bu ürünleri başta kozmetik, parfümeri ve ilaç sanayi gibi alanlarda uç ürünlere dönüştürerek istihdam sağlamak, göçü engelleyerek ve vatandaşlarımızın kendi şehirlerinde mutlu olabilmelerine imkan sağlamak istiyoruz. Bizler bu topraklarda refah içinde yaşamayı hak ediyoruz. Aklın ve bilimin ışığında fikirler üretmek, yol planları ortaya koymak, hep birlikte el ele bu güzel ülkeyi yeniden inşa etmek en büyük hedeflerimizin başında geliyor. Partimizdeki ekip arkadaşlarımızın vizyonu ve sayın Genel Başkanımız Meral Hanım’ın da yol göstericilikleriyle birlikte bu hedeflerimizi gerçekleştirmeye Allah’ın izniyle 2 aydan kısa bir süre kalmış bulunuyor. Bu kutlu hedef doğrultusunda yasama noktasında etkin görevler alarak başta Kütahya olmak üzere tüm ülkemin ihtiyaçları adına hizmet sunmak ve milletimin vekili olmak ise en büyük arzumdur. Allah utandırmasın, saygı ve sevgilerimle” dedi. COŞKUN ÇAKMAK
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Süleyman Topal Parti binasında düzenlediği toplantıyla 28. dönem İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
 



DR. SÜLEYMAN TOPAL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Süleyman Topal Parti binasında düzenlediği toplantıyla 28. dönem İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

15 YILDA VATANDAŞIMIZ  GÖÇE ZORLANMIŞTIR

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Dr.Süleyman Topal düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi “Üniversitemizin kuruluşundan beri maddi olarak desteklediği en büyük projesi olan “Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kütahya’da yetişrilebilirliğinin Araştırılması” adlı projenin yürütücülüğünü yapmaktayım. 24 aylık süreyle desteklenen projenin henüz 1. yılında 6 farklı tıbbi aromatik bitkinin yaklaşık 50 dönüm arazide deneme alanlarında fide dikimleri yapıldı. Proje sonunda Kütahyalı hevesli üreticilere hibe şeklinde fide dağıtımı yapılarak ilimizin Tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinde öncü illerden birisi olması hedeflenmektedir. Bildiğiniz üzere ülkemiz, her konuda olduğu gibi en önemli sektörlerimizin başında gelen tarım ve hayvancılık sektöründe de kasten üretimden el çektirilerek geri bırakılmış, özellikle son 15 yılda vatandaşımız seçeneksiz bırakılarak kendi topraklarından göçe zorlanmıştır. Halbuki bu verimli topraklar, şehrimizin kendi kendisine yetmesinin yanı sıra, dünyanın önde gelen ihracatçı ülkelerini kıskandıracak çok büyük bir potansiyele sahip” dedi.

KÜTAHYA TARIMDA BÜYÜK POTANSİYELE SAHİP

TOPAL “30 yıllık akademik kariyerim de ki; yüksek lisans doktora ve daha sonraki çalışmalarımın tamamında Kütahya tarımı, problemleri ve çözüm yollarıyla ilgili konular var. Kütahyamızın tarımla ilgili büyük potansiyelinin nasıl daha verimli değerlendirilebileceğini, nasıl daha da geliştirebileceğimizi ve bu kadim toprakları daha nasıl dünyanın önde gelen cazibe merkezlerinden biri haline getireceğimizin etüdünü ve yol haritasını sevgili ekip arkadaşlarımla birlikte ortaya çıkarmış bulunuyoruz. Bu kırsal kalkınma hamlelerimiz sayesinde tarım ürünlerimizin ihracatının yanı sıra, ürettiğimiz bu ürünleri başta kozmetik, parfümeri ve ilaç sanayi gibi alanlarda uç ürünlere dönüştürerek istihdam sağlamak, göçü engelleyerek ve vatandaşlarımızın kendi şehirlerinde mutlu olabilmelerine imkan sağlamak istiyoruz. Bizler bu topraklarda refah içinde yaşamayı hak ediyoruz. Aklın ve bilimin ışığında fikirler üretmek, yol planları ortaya koymak, hep birlikte el ele bu güzel ülkeyi yeniden inşa etmek en büyük hedeflerimizin başında geliyor. Partimizdeki ekip arkadaşlarımızın vizyonu ve sayın Genel Başkanımız Meral Hanım’ın da yol göstericilikleriyle birlikte bu hedeflerimizi gerçekleştirmeye Allah’ın izniyle 2 aydan kısa bir süre kalmış bulunuyor. Bu kutlu hedef doğrultusunda yasama noktasında etkin görevler alarak başta Kütahya olmak üzere tüm ülkemin ihtiyaçları adına hizmet sunmak ve milletimin vekili olmak ise en büyük arzumdur. Allah utandırmasın, saygı ve sevgilerimle” dedi. COŞKUN ÇAKMAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.