GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

MAÇLAR ERTELENDİ

Spor 11.03.2022 - 10:32, Güncelleme: 11.03.2022 - 10:32 3973+ kez okundu.
 

MAÇLAR ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig karşılaşmalarının 1 hafta kaydırıldığını açıkladı.

  MAÇLAR ERTELENDİ Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig karşılaşmalarının 1 hafta kaydırıldığını açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 11 – 14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan maçları iptal etti. 13 Mart’ta Kütahya Dumlupınar Stadyumunda oynayacağımız Çatalca spor –Belediye Kütahyaspor karşılaşması da TFF’ nin aldığı karar doğrultusunda sonraki haftaya kaydırıldı.  MAÇLAR 18 - 21 MART TARİHLERİ ARASINDA OYNANACAK Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 1. Lig, TFF 2 ve 3. Lig'de bu hafta oynanacak olan müsabakaların yoğun kar yağışları sebebiyle bir hafta ileriye kaydırıldığını açıkladı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 11 - 14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 1 hafta kaydırılarak 18 - 21 Mart tarihleri arasında oynanacak. Bu liglerin kalan haftalarına ilişkin programlar ise daha sonra ilan edilecek. Ayrıca Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, Kadınlar 2. Lig ve BAL müsabakaları da bir hafta kaydırıldı." ÇATALCASPOR KARŞILAŞMASI OYNANMAYACAK Belediye Kütahyaspor Teknik Direktör değişikliğinin ardından iki maçta aldığı 6 puan sayesinde ligde 2. Sıraya yükseldi. Güzel bir çıkış serüveni yaşayan Belediye Kütahyaspor rakiplerinin oynadığı maçlarda istedikleri sonucu alamamasını fırsat bildi. Belediye Kütahyaspor bu hafta Dumlupınar stadyumunda Çatalcaspor ile oynayacağı maç TFF kararı ile ertelendi. Programın kalan haftalarına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu daha sonra ilan edeceğini bildirdi.  
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig karşılaşmalarının 1 hafta kaydırıldığını açıkladı.
 





MAÇLAR ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig karşılaşmalarının 1 hafta kaydırıldığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 11 – 14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan maçları iptal etti. 13 Mart’ta Kütahya Dumlupınar Stadyumunda oynayacağımız Çatalca spor –Belediye Kütahyaspor karşılaşması da TFF’ nin aldığı karar doğrultusunda sonraki haftaya kaydırıldı. 

MAÇLAR 18 - 21 MART TARİHLERİ ARASINDA OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 1. Lig, TFF 2 ve 3. Lig'de bu hafta oynanacak olan müsabakaların yoğun kar yağışları sebebiyle bir hafta ileriye kaydırıldığını açıkladı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 11 - 14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 1 hafta kaydırılarak 18 - 21 Mart tarihleri arasında oynanacak. Bu liglerin kalan haftalarına ilişkin programlar ise daha sonra ilan edilecek. Ayrıca Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, Kadınlar 2. Lig ve BAL müsabakaları da bir hafta kaydırıldı."

ÇATALCASPOR KARŞILAŞMASI OYNANMAYACAK

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktör değişikliğinin ardından iki maçta aldığı 6 puan sayesinde ligde 2. Sıraya yükseldi. Güzel bir çıkış serüveni yaşayan Belediye Kütahyaspor rakiplerinin oynadığı maçlarda istedikleri sonucu alamamasını fırsat bildi. Belediye Kütahyaspor bu hafta Dumlupınar stadyumunda Çatalcaspor ile oynayacağı maç TFF kararı ile ertelendi. Programın kalan haftalarına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu daha sonra ilan edeceğini bildirdi.  


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.