GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ KANTİN YERİNİ KİRAYA VEREECK

Gündem 27.10.2022 - 10:14, Güncelleme: 27.10.2022 - 10:14 2067+ kez okundu.
 

GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ KANTİN YERİNİ KİRAYA VEREECK

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ KANTİN İHALE İLANI

  GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ KANTİN YERİNİ KİRAYA VEREECK T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ KANTİN İHALE İLANI Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr İnternet Sitesinde Yayınlanan İlana  Göre 1- Aşağıda bilgileri verilen tesislerin alanı Kantin (Hastane büfe, çay ocağı ve kantin) yeri olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile 24(yirmidört) ay süre ile kiralanacaktır. İhale, Gazipaşa Devlet Hastanesi  Başhekimlik Katı Toplantı Salonunda yapılacaktır. www.ilan.gov.tr/ilan/1070055/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-gazipasa-devlet-hastanesi-kantin-yerini-kiraya-vereeck
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ KANTİN İHALE İLANI
 




GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ KANTİN YERİNİ KİRAYA VEREECK

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİ KANTİN İHALE İLANI

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr İnternet Sitesinde Yayınlanan İlana  Göre 1- Aşağıda bilgileri verilen tesislerin alanı Kantin (Hastane büfe, çay ocağı ve kantin) yeri olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile 24(yirmidört) ay süre ile kiralanacaktır. İhale, Gazipaşa Devlet Hastanesi  Başhekimlik Katı Toplantı Salonunda yapılacaktır.

www.ilan.gov.tr/ilan/1070055/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-gazipasa-devlet-hastanesi-kantin-yerini-kiraya-vereeck


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.