GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

KADINLARIMIZLA GURUR DUYMALIYIZ

Gündem 12.12.2022 - 17:48, Güncelleme: 12.12.2022 - 17:48 2663+ kez okundu.
 

KADINLARIMIZLA GURUR DUYMALIYIZ

Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımını antrenmanlarında ziyaret ederek ‘ Birlikte Daha Güçlüyüz’ mesajı verdi.

  Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman;  KADINLARIMIZLA GURUR DUYMALIYIZ Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımını antrenmanlarında ziyaret ederek ‘ Birlikte Daha Güçlüyüz’ mesajı verdi. Kütahya’nın tek bayan futbol takımı olan ve bu sene Türkiye Kadınlar Futbol 3. Liginde profesyonel olarak mücadele etmeye hazırlanan 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımını Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman antrenmanlarında ziyaret ederek desteklerini direkt olarak kendilerine iletti. Bayan bir İl Başkanının kendilerini ziyaret etmesinden son derece memnun olan sporculara tatlı ikramı yapılırken Karaman şunları söyledi;  BU TAKIM KÜTAHYA’MIZA ÇOK YAKIŞTI Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman “ Futbolun sadece bir erkek oyunu olduğuna dair görüşler hem dünya genelinde hem de ülkemizde artık rafa kalkmış durumda. Kütahya’mızın da bu önemli spor aktivitesinde hem de profesyonel bir platformda temsil edecek olmasını gerçekten çok büyük bir memnuniyet ile karşıladım. Buraya gelerek kardeşlerimle bire bir olarak hem tanışmak ve memnuniyetimi, desteğimi kendileri ile yüz yüze paylaşmak istedim. Kendileri ilerleyen zamanlarda bu emeklerinin sadece futbol anlamında değil hayatın her bölümünde kendilerine ve onları örnek alan tüm kız çocuklarımıza yol açacağını anlayacaklar. Bu bağlamda 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Başkanına ve tüm yöneticilerine, kızlarımıza bu fırsatı oluşturdukları ve kendilerini gösterme imkanı tanıdıkları için, ayrıca da Kütahya’mızın adını böyle bir önemli bir platformda duyurdukları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. KADIN VE ERKEK DAYANIŞMASI İLE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman “ Bilindiği üzere kadınlarımızın vefakârlığı ve de kötü gün dostluğu sadece bizlerin değil dünyada tüm ülkeler tarafından bilinen bir özelliktir. Türk devletlerinin hepsinin kuruluşunda bir kadın eli, bir anne eli vardır. Son olarak istiklal harbinde bu Anadolu kadınlarını kah silah taşırken, kah cephede erkekleri ile birlikte düşmanla göğüs göğüse savaşırken ya da çadırlardan yapılan hastanelerde yaralı askerleri tedavi ederken kadınlarımızın ne denli güçlü ve vatansever olduğuna tarih binlerce kez şahitlik etmiştir.  Ben davasına katıldığım ve benimsediğim partimin de  sosyal yaşamın her alanında kadının kendini geliştirebilmesi ve yer alması için verdiği  destekten   son derece memnunum. Kadın ve Erkek  dayanışması ile  daha güçlü Türkiye diyerek sözlerime son vermek istiyorum” dedi.
Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımını antrenmanlarında ziyaret ederek ‘ Birlikte Daha Güçlüyüz’ mesajı verdi.
 





Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman;

 KADINLARIMIZLA GURUR DUYMALIYIZ

Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımını antrenmanlarında ziyaret ederek ‘ Birlikte Daha Güçlüyüz’ mesajı verdi.

Kütahya’nın tek bayan futbol takımı olan ve bu sene Türkiye Kadınlar Futbol 3. Liginde profesyonel olarak mücadele etmeye hazırlanan 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımını Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman antrenmanlarında ziyaret ederek desteklerini direkt olarak kendilerine iletti. Bayan bir İl Başkanının kendilerini ziyaret etmesinden son derece memnun olan sporculara tatlı ikramı yapılırken Karaman şunları söyledi;

 BU TAKIM KÜTAHYA’MIZA ÇOK YAKIŞTI

Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman “ Futbolun sadece bir erkek oyunu olduğuna dair görüşler hem dünya genelinde hem de ülkemizde artık rafa kalkmış durumda. Kütahya’mızın da bu önemli spor aktivitesinde hem de profesyonel bir platformda temsil edecek olmasını gerçekten çok büyük bir memnuniyet ile karşıladım. Buraya gelerek kardeşlerimle bire bir olarak hem tanışmak ve memnuniyetimi, desteğimi kendileri ile yüz yüze paylaşmak istedim. Kendileri ilerleyen zamanlarda bu emeklerinin sadece futbol anlamında değil hayatın her bölümünde kendilerine ve onları örnek alan tüm kız çocuklarımıza yol açacağını anlayacaklar. Bu bağlamda 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Başkanına ve tüm yöneticilerine, kızlarımıza bu fırsatı oluşturdukları ve kendilerini gösterme imkanı tanıdıkları için, ayrıca da Kütahya’mızın adını böyle bir önemli bir platformda duyurdukları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

KADIN VE ERKEK DAYANIŞMASI İLE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE

Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman “ Bilindiği üzere kadınlarımızın vefakârlığı ve de kötü gün dostluğu sadece bizlerin değil dünyada tüm ülkeler tarafından bilinen bir özelliktir. Türk devletlerinin hepsinin kuruluşunda bir kadın eli, bir anne eli vardır. Son olarak istiklal harbinde bu Anadolu kadınlarını kah silah taşırken, kah cephede erkekleri ile birlikte düşmanla göğüs göğüse savaşırken ya da çadırlardan yapılan hastanelerde yaralı askerleri tedavi ederken kadınlarımızın ne denli güçlü ve vatansever olduğuna tarih binlerce kez şahitlik etmiştir.  Ben davasına katıldığım ve benimsediğim partimin de  sosyal yaşamın her alanında kadının kendini geliştirebilmesi ve yer alması için verdiği  destekten   son derece memnunum. Kadın ve Erkek  dayanışması ile  daha güçlü Türkiye diyerek sözlerime son vermek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.