GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

ŞİMŞEK GALİBİYETLE BAŞLADI

Spor 18.01.2022 - 10:26, Güncelleme: 18.01.2022 - 10:26 3875+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK GALİBİYETLE BAŞLADI

Belediye Kütahyaspor Arnavutköy Belediyespor’u 2-0 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başladı. Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasmanda Çok kritik bir galibiyete imza attı. Enes Nalbantoğlu’nun iki golü ile çok iyi bir oyun çıkaran şimşekler puanını 35 çıkardı.

  ŞİMŞEK GALİBİYETLE BAŞLADI Belediye Kütahyaspor Arnavutköy Belediyespor’u 2-0 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başladı.  Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasmanda Çok kritik bir galibiyete imza attı. Enes Nalbantoğlu’nun iki golü ile çok iyi bir oyun çıkaran şimşekler puanını 35 çıkardı. TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor İlk yarının sona ermesi ile ikinci yarı sezonuna galibiyetle başladı. Deplasmanda Arnavutköy Belediye sporla karşılaşan ikinci yarının ilk deplasman maçında temsilcimiz Belediye Kütahyaspor Enes Nalbantoğlu’nun attığı 2 golle 3 puanın sahibi oldu. Belediye Kütahya spor bu galibiyetle puanını 35’e yükselterek önemli bir virajı da dönmüş oldu. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık Sosyal Platform Hesabı üzerinden Takım yöneticilerini ve futbolcuları kutladı. Işık yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi “Arnavutköy Belediyespor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çok kıymetli 3 puan alıp dönmemizi sağlayan Belediye Kütahya spor’umuzu tebrik eder, Şampiyonluk yolunda başarılarının devamını dileriz. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi. KRİTİK PENALTIYI KALECİ HASAN ÖNLEDİ Arnavutköy Belediyespor lehine verilen kritik penaltı sonrasında gözler temsilcimiz Belediye Kütahyaspor kalecisi Hasan sürmeli’de idi. Hakemin işareti ile kullanılan penaltı da Hasan Sürmeli topun ağlarımızla buluşmasına izin vermedi.  Maçın 52.dakikasında ceza alanı içine kadar inen Arnavutköylü oyuncu Mithat ceza alanı içinde düşürülünce hakem tereddüt etmeden penaltı atışına hükmetti. Topu iyi takip eden Kalecimiz Hasan Sürmeli topun atıldığı alana yaptığı hamlesi ile maçın kaderini değiştirdi.
Belediye Kütahyaspor Arnavutköy Belediyespor’u 2-0 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başladı. Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasmanda Çok kritik bir galibiyete imza attı. Enes Nalbantoğlu’nun iki golü ile çok iyi bir oyun çıkaran şimşekler puanını 35 çıkardı.
 




ŞİMŞEK GALİBİYETLE BAŞLADI

Belediye Kütahyaspor Arnavutköy Belediyespor’u 2-0 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başladı.  Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasmanda Çok kritik bir galibiyete imza attı. Enes Nalbantoğlu’nun iki golü ile çok iyi bir oyun çıkaran şimşekler puanını 35 çıkardı.

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor İlk yarının sona ermesi ile ikinci yarı sezonuna galibiyetle başladı. Deplasmanda Arnavutköy Belediye sporla karşılaşan ikinci yarının ilk deplasman maçında temsilcimiz Belediye Kütahyaspor Enes Nalbantoğlu’nun attığı 2 golle 3 puanın sahibi oldu. Belediye Kütahya spor bu galibiyetle puanını 35’e yükselterek önemli bir virajı da dönmüş oldu.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık Sosyal Platform Hesabı üzerinden Takım yöneticilerini ve futbolcuları kutladı. Işık yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi “Arnavutköy Belediyespor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çok kıymetli 3 puan alıp dönmemizi sağlayan Belediye Kütahya spor’umuzu tebrik eder, Şampiyonluk yolunda başarılarının devamını dileriz. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

KRİTİK PENALTIYI KALECİ HASAN ÖNLEDİ

Arnavutköy Belediyespor lehine verilen kritik penaltı sonrasında gözler temsilcimiz Belediye Kütahyaspor kalecisi Hasan sürmeli’de idi. Hakemin işareti ile kullanılan penaltı da Hasan Sürmeli topun ağlarımızla buluşmasına izin vermedi.  Maçın 52.dakikasında ceza alanı içine kadar inen Arnavutköylü oyuncu Mithat ceza alanı içinde düşürülünce hakem tereddüt etmeden penaltı atışına hükmetti. Topu iyi takip eden Kalecimiz Hasan Sürmeli topun atıldığı alana yaptığı hamlesi ile maçın kaderini değiştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.