GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

DUMLU’DA 3 GOL İLE GELEN 3 PUAN

Gündem 19.09.2022 - 11:16, Güncelleme: 19.09.2022 - 11:16 4220+ kez okundu.
 

DUMLU’DA 3 GOL İLE GELEN 3 PUAN

Belediye Kütahyaspor Dumlu stadında ağırladığı BC Group Ağrı 1970 spor karşısında 3-0’lık skorla hanesine 3 puanı yazdırdı. Maçta taraftarlardan tam destek alan Belediye Kütahyaspor karşılaşma boyunca taraftarın yoğun desteğini aldı.

  DUMLU’DA 3 GOL İLE GELEN 3 PUAN Belediye Kütahyaspor Dumlu stadında ağırladığı BC Group Ağrı 1970 spor karşısında 3-0’lık skorla hanesine 3 puanı yazdırdı. Maçta taraftarlardan tam destek alan Belediye Kütahyaspor karşılaşma boyunca taraftarın yoğun desteğini aldı. Belediye Kütahyaspor Dumlu stadında ağırladığı BC Group Ağrı 1970 spor karşısında farklı bir galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran takım oldu. Dumlupınar stadında oynanan karşılaşmada taraftarlar tribünü doldurdu. BELEDİYE KÜTAHYASPOR OYNADIĞI OYUNLA GÖZ DOLDURDU Belediye Kütahyaspor oynadığı oyunla göz doldurdu. İlk yarıdan itibaren dengeli oyunu ve oyuna hakimiyeti ile taraftarlardan tam not aldı. Sezona iyi başlayan Belediye Kütahyaspor bu sezon şampiyonluk yolunda emin adımlarla ve puan farkını açmadan ilerlemeye çalışacak. YUSUF ATASOY İLK YARININ SKORUNU BELİRLEDİ İlk yarının sonunda 1-0’lık skorla soyunma odasına giden Belediye Kütahyaspor ilk yarı oynadığı durgun futbolu ile mücadelede kazanan takım oldu. İlk yarı skorunu belirleyen 99 sırt numarasıyla Yusuf Atasoy 31. Dakikada müthiş bir kafa golü ile takımını öne geçirdi. İlk yarının kalan süresinde gol arayışını ve mücadelesini sürdüren Belediye Kütahyaspor, BC Group Ağrı 1970 spor karşısında ilk yarının galibi oldu. BİLAL VE ERTUĞRUL SON SÖZÜ SÖYLEDİ İkinci yarı hızlı atak ve oyuncuların birbirleri ile paslı ver kaçlar sayesinde ikinci yarının da belirleyici takımı oldu. İkinci yarı oyuna giren Bilal Şeflek 73 dakikada meşin yuvarlağı BC Group Ağrı 1970 spor ağlarını havalandırdı. Bilal Şeflek’in attığı gol ile Belediye Kütahyaspor Ağrı Spor karşısında 2-0’lık skorla üstünlüğü elinden bırakmadı. Karşılaşmanın sonuna eklenen 10 dakikalık uzatma dakikasında bu kez de Ertuğrul Tekşen maçın skorunu belirleyen 3. Golünü Ağrı 1970 spor kalesine attı. Belediye Kütahyaspor Dumlu’da yine bir tarih yazarak karşılaşmayı 3-0 kazandı. BELEDİYE KÜTAHYASPOR KULÜBÜNDEN GAZETECİLERE JEST Belediye Kütahyaspor Kulübü yönetimi maç öncesinde Gazetecilere isimlerinin yer aldığı 43 numaralı formaları hediye etti.  Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak’ın elinden formalarını alan gazeteciler Kulüp yönetimine teşekkür etti Belediye Kütahyaspor Kulübü yönetim ekibine Gazetecilere yaptıkları bu jestlerinden dolayı Vizyon Gazetesi spor merkezi olarak bizlerde ayrıca teşekkür ederiz.
Belediye Kütahyaspor Dumlu stadında ağırladığı BC Group Ağrı 1970 spor karşısında 3-0’lık skorla hanesine 3 puanı yazdırdı. Maçta taraftarlardan tam destek alan Belediye Kütahyaspor karşılaşma boyunca taraftarın yoğun desteğini aldı.
 





DUMLU’DA 3 GOL İLE GELEN 3 PUAN

Belediye Kütahyaspor Dumlu stadında ağırladığı BC Group Ağrı 1970 spor karşısında 3-0’lık skorla hanesine 3 puanı yazdırdı. Maçta taraftarlardan tam destek alan Belediye Kütahyaspor karşılaşma boyunca taraftarın yoğun desteğini aldı.

Belediye Kütahyaspor Dumlu stadında ağırladığı BC Group Ağrı 1970 spor karşısında farklı bir galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran takım oldu. Dumlupınar stadında oynanan karşılaşmada taraftarlar tribünü doldurdu.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR OYNADIĞI OYUNLA GÖZ DOLDURDU

Belediye Kütahyaspor oynadığı oyunla göz doldurdu. İlk yarıdan itibaren dengeli oyunu ve oyuna hakimiyeti ile taraftarlardan tam not aldı. Sezona iyi başlayan Belediye Kütahyaspor bu sezon şampiyonluk yolunda emin adımlarla ve puan farkını açmadan ilerlemeye çalışacak.

YUSUF ATASOY İLK YARININ SKORUNU BELİRLEDİ

İlk yarının sonunda 1-0’lık skorla soyunma odasına giden Belediye Kütahyaspor ilk yarı oynadığı durgun futbolu ile mücadelede kazanan takım oldu. İlk yarı skorunu belirleyen 99 sırt numarasıyla Yusuf Atasoy 31. Dakikada müthiş bir kafa golü ile takımını öne geçirdi. İlk yarının kalan süresinde gol arayışını ve mücadelesini sürdüren Belediye Kütahyaspor, BC Group Ağrı 1970 spor karşısında ilk yarının galibi oldu.

BİLAL VE ERTUĞRUL SON SÖZÜ SÖYLEDİ

İkinci yarı hızlı atak ve oyuncuların birbirleri ile paslı ver kaçlar sayesinde ikinci yarının da belirleyici takımı oldu. İkinci yarı oyuna giren Bilal Şeflek 73 dakikada meşin yuvarlağı BC Group Ağrı 1970 spor ağlarını havalandırdı. Bilal Şeflek’in attığı gol ile Belediye Kütahyaspor Ağrı Spor karşısında 2-0’lık skorla üstünlüğü elinden bırakmadı. Karşılaşmanın sonuna eklenen 10 dakikalık uzatma dakikasında bu kez de Ertuğrul Tekşen maçın skorunu belirleyen 3. Golünü Ağrı 1970 spor kalesine attı. Belediye Kütahyaspor Dumlu’da yine bir tarih yazarak karşılaşmayı 3-0 kazandı.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR KULÜBÜNDEN GAZETECİLERE JEST

Belediye Kütahyaspor Kulübü yönetimi maç öncesinde Gazetecilere isimlerinin yer aldığı 43 numaralı formaları hediye etti.  Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak’ın elinden formalarını alan gazeteciler Kulüp yönetimine teşekkür etti Belediye Kütahyaspor Kulübü yönetim ekibine Gazetecilere yaptıkları bu jestlerinden dolayı Vizyon Gazetesi spor merkezi olarak bizlerde ayrıca teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.