GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

OEDAŞ, FRİG ULTRA MARATONU’NA KATILDI

Gündem 21.09.2022 - 10:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 10:38 6512+ kez okundu.
 

OEDAŞ, FRİG ULTRA MARATONU’NA KATILDI

OEDAŞ, üç bin yıllık tarihiyle Türkiye’nin en önemli kültür ve doğa miraslarından biri olan Frig Vadisi’nde düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na katıldı. Altı farklı etaptan oluşan koşunun 11 km ve 6 km’lik kısımlarına katılan 20 kişilik OEDAŞ ekibinin tamamı parkurları başarıyla tamamladı.

  OEDAŞ, FRİG ULTRA MARATONU’NA KATILDI OEDAŞ, üç bin yıllık tarihiyle Türkiye’nin en önemli kültür ve doğa miraslarından biri olan Frig Vadisi’nde düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na katıldı. Altı farklı etaptan oluşan koşunun 11 km ve 6 km’lik kısımlarına katılan 20 kişilik OEDAŞ ekibinin tamamı parkurları başarıyla tamamladı.   Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) çalışanları, bölgenin ve ülkenin en değerli kültür miraslarından biri olan Frig Vadisi’nde 2013 yılından beri düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na katıldı. Frigya’nın Afyonkarahisar sınırları içinde kalan bölgesinde, ‘Tarihi Adımla’ temasıyla düzenlenen arazi koşusunun 11 km ve 6 km’lik kısımlarına katılan 20 kişilik OEDAŞ ekibinin tamamı parkurları başarıyla tamamladı.  TARİHİ COĞRAFYAYA OEDAŞ’IN ENERJİSİNİ YANSITTIK OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Frig Vadisi yalnızca bölgemiz değil ülkemiz ve dünya için de son derece kıymetli bir miras. Geçtiğimiz yıl ‘OEDAŞ tarihi aydınlatıyor’ sloganıyla bu bölgeye yatırım yapmış, aydınlatma çalışmalarını gerçekleştirmiştik. Bu kez de arkadaşlarımız kültür ve sporun birleştiriciliği ile Frig Ultra Maratonu’na katılarak bölgenin tanıtılmasına katkı sağladı” dedi.
OEDAŞ, üç bin yıllık tarihiyle Türkiye’nin en önemli kültür ve doğa miraslarından biri olan Frig Vadisi’nde düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na katıldı. Altı farklı etaptan oluşan koşunun 11 km ve 6 km’lik kısımlarına katılan 20 kişilik OEDAŞ ekibinin tamamı parkurları başarıyla tamamladı.
 




OEDAŞ, FRİG ULTRA MARATONU’NA KATILDI

OEDAŞ, üç bin yıllık tarihiyle Türkiye’nin en önemli kültür ve doğa miraslarından biri olan Frig Vadisi’nde düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na katıldı. Altı farklı etaptan oluşan koşunun 11 km ve 6 km’lik kısımlarına katılan 20 kişilik OEDAŞ ekibinin tamamı parkurları başarıyla tamamladı.

 

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) çalışanları, bölgenin ve ülkenin en değerli kültür miraslarından biri olan Frig Vadisi’nde 2013 yılından beri düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na katıldı. Frigya’nın Afyonkarahisar sınırları içinde kalan bölgesinde, ‘Tarihi Adımla’ temasıyla düzenlenen arazi koşusunun 11 km ve 6 km’lik kısımlarına katılan 20 kişilik OEDAŞ ekibinin tamamı parkurları başarıyla tamamladı.

 TARİHİ COĞRAFYAYA OEDAŞ’IN ENERJİSİNİ YANSITTIK

OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Frig Vadisi yalnızca bölgemiz değil ülkemiz ve dünya için de son derece kıymetli bir miras. Geçtiğimiz yıl ‘OEDAŞ tarihi aydınlatıyor’ sloganıyla bu bölgeye yatırım yapmış, aydınlatma çalışmalarını gerçekleştirmiştik. Bu kez de arkadaşlarımız kültür ve sporun birleştiriciliği ile Frig Ultra Maratonu’na katılarak bölgenin tanıtılmasına katkı sağladı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Kütahya Haberleri