ŞİMŞEĞE SOĞUK DUŞ 3-2
Belediye Kütahya Spor Dumlupınar stadında karşılaştığı Nevşehir Belediyespor maçında ilk yarıda 2-0 galip geldiği maçı ikinci yarı 3-2’lik skorla kendi sahasında mağlup oldu. Taraftarın önde başlanan maçın 3-2 kaybedilmesinin faturasını teknik adam Ahmet Yavuz’a keserek Dumlupınar Standında istifa sesleri yükseldi.
Her şeyin güzel başladığı maçta taraftarlar Dumlupınar stadını doldurdu. İlk düdüğün çalmasıyla başlayan karşılaşmada Enes Nalbantoğlu’nun ayağından 13 dakikada gelen golle taraftarlar dumlu’yu inletti. Nevşehir karşısında 1-0’lık üstünlükle oynayan şimşekler 29. Dakikada Ali Kaan Şahanbaz’ın attığı 2. golle Belediye Kütahyaspor Nevşehir Belediye karşısında 2-0 lık üstünlük elde ederek soyunma odasına galip girdi.
İLK YARI HER ŞEY NORMALDİ
İlk yarı lehimize dönen karşılaşma yapılan üst üstte ataklarla goller peş peşe geldi. Enes Nalbantoğlu ve Ali Kaan Şahanbaz’ın ayağından gelen gollerle Nevşehir Belediye spor karşısında büyük bir üstünlük ve rahat bir şekilde soyunma odasına giden temsilcimiz taraftarın sevinci ve Nevşehir belediye spor futbolcularının üzgün bakışları arasında ilk yarı kapandı.
İKİNCİ YARI ŞİMŞEKTEN ESER YOK
İkinci yarı temsilcimiz Belediye Kütahyaspor ilk yarının rehaveti üzerine çökmüş olmalı ki ikinci yarı istenilen performansı sergileyemediler. Cılız ataklarla karşı rakip kaleye baskı uygulamaya çalışan temsilcimiz 2-0 lık skorun vermiş olduğu rehavetle sahada adeta yok gibilerdi.
NEVŞEHİR İNANDI
Nevşehir Belediye spor atakları karşısında dik duramayan şimşekler karşı kaleye cevap vermek isteseler de başarılı olamadılar. İlk yarı daki oyunu ikinci yarı bulamayan temsilcimiz Nevşehir Belediye spor’un inanmışlığını yenemediler.
3 PUANI TESLİM ETTİK
İkinci yarı sahada bambaşka Kütahya spor’u izleyen taraftarlar arka arka çok basit şekliyle gol yiyerek Nevşehir Belediyesine 3 puanı teslim ettik. İlk yarı oynadığı baskıcı ve gol bulma savaşı veren futbolcuların yerine daha cılız ataklarla karşılık vermeye çalışan bir Kütahyaspor sahadaydı. Üstünlüğü sayesinde geri çekilerek ve skoru korumaya çalışan futbolculara arka arkaya gelen goller soğuk duş etkisi yarattı.
DUMLU’DA İSTİFA SESLERİ YANKILANDI
Skoru koruma içgüdüsüyle ikinci yarı sahaya sürdüğü futbolcuları geriye çektiği düşünülen teknik adam Ahmet Yavuz taraftarların tepkisine neden oldu. Taraftarlar üstünlüğü sayesinde kaptırılan 3 puanın faturasını teknik adama keserek maç sonu dumlu’da istifa sesleri yankılandı.
KARŞILAŞMA 3-2 NEVŞEHİR GALİBİYETİ İLE SON BULDU
Nevşehir Belediyespor futbolcuları ikinci yarı farklı bir karşılaşma izleterek Dumlupınar Stadında devleştiler.83. dakikaya kadar susan Nevşahir Belediye Spor futbolcuları Malik Karaahmet’in attığı golle skoru 2-1 getirdiler. 86 dakikada Yıldıray Koçal skorda dengeyi getirerek maçta eşitlik sağlandı ve skor 2-2 oldu. Maçın ikinci yarısına eklenen oynanmayan süre olarak 7 dakika uzatılması Nevşehir Belediye sporun galibiyet için uzatma dakikaları oldu. Ve 90+7 dakikada Yıldıray Koçal’ın ağlarımıza bıraktığı golle skoru belirledi. Ve skor 3-2’lik Nevşehir üstünlüğü ile karşılaşma sona erdi.
B.KÜTAHYASPORA YENİ GOLCÜ YUSUF ATASOY
YONCALI SPOR TESİSİNDE SONA GELİNDİ
ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR'İN KABRİNE KÜTAHYA...
B. KÜTAHYASPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU
U14 DAYINLAR SPOR TAKIMI’NDAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A...
KÜTAHYASPOR TRANSFER ATAĞINI SÜRDÜRÜYOR
SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR
GEDİZ’DE 18. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA...
Yorumlar