GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

AK PARTİ’DEN GÖNÜL HAREKETİ

Siyaset 20.06.2023 - 12:53, Güncelleme: 20.06.2023 - 12:53 4128+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DEN GÖNÜL HAREKETİ

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri minik yüreklerde gönül kapısını açmasını ve gönüllerde büyük yer edinmesini bilerek takdir topladılar.

AK PARTİ’DEN GÖNÜL HAREKETİ AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir Hastanede tedavi gördüğü için karne alamayan çocukların ayağına giderek hem destek oldular. Hem minik gönüllerde büyük yer kapladılar. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri minik yüreklerde gönül kapısını açmasını ve gönüllerde büyük yer edinmesini bilerek takdir topladılar. GÖNÜLE GİRMEK BU KADAR BASİT AK Parti gönül kapılarını açmayı, dert dinlemeyi ve çözüm bulmayı, çözüm üretmeyi artık 21 yıllık iktidar hayatında çözmüş durumda, 21 yıldır tercihin adresi olmak bu olsa gerek. Yağmurda çamurda ulaşılması gereken noktaya ulaşmak, minik gönüllerde hoş bir seda bırakmak, gönüllerde iz bırakmak ve yıllar sonra da olsa o minik kalplerde hatırlanmak,  kimsenin başaramadığını başarmanın yolu önce gönüllerde kurulan kalplerde gizli olduğunu bilen insanlar asla kaybetmiyor. HASTANEDE KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir Hastanede tedavi gördüğü için karne alamayan çocukların ayağına giderek hem destek oldular. Hem minik gönüllerde büyük yer kapladılar. Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören ve karne gününde hastaneden çıkamayan çocukların ziyaretine giden AK Parti İl Başkanı ve Milletvekilleri çocuklara karne hediyesi dağıttılar. AK PARTİ’DEN GÖNÜL HAREKETİ AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve beraberindeki AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunma sebeplerini şu ifadelerle dile getirdiler. Hastanede tedavi gördüğü için karne alamayan küçük kardeşlerimizi ziyaret ettik, oyuncak hediye takdiminde bulunduk. Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla birlikte karne gününde Evliya Çelebi Devlet Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızla buluştuk, hediye takdim edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hastanelerimizde tedavi altında olan tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlık personeli çalışanlarımız ve doktorlarımıza kolaylıklar diliyoruz” dediler.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri minik yüreklerde gönül kapısını açmasını ve gönüllerde büyük yer edinmesini bilerek takdir topladılar.





AK PARTİ’DEN GÖNÜL HAREKETİ

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir Hastanede tedavi gördüğü için karne alamayan çocukların ayağına giderek hem destek oldular. Hem minik gönüllerde büyük yer kapladılar.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri minik yüreklerde gönül kapısını açmasını ve gönüllerde büyük yer edinmesini bilerek takdir topladılar.

GÖNÜLE GİRMEK BU KADAR BASİT

AK Parti gönül kapılarını açmayı, dert dinlemeyi ve çözüm bulmayı, çözüm üretmeyi artık 21 yıllık iktidar hayatında çözmüş durumda, 21 yıldır tercihin adresi olmak bu olsa gerek. Yağmurda çamurda ulaşılması gereken noktaya ulaşmak, minik gönüllerde hoş bir seda bırakmak, gönüllerde iz bırakmak ve yıllar sonra da olsa o minik kalplerde hatırlanmak,  kimsenin başaramadığını başarmanın yolu önce gönüllerde kurulan kalplerde gizli olduğunu bilen insanlar asla kaybetmiyor.

HASTANEDE KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir Hastanede tedavi gördüğü için karne alamayan çocukların ayağına giderek hem destek oldular. Hem minik gönüllerde büyük yer kapladılar. Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören ve karne gününde hastaneden çıkamayan çocukların ziyaretine giden AK Parti İl Başkanı ve Milletvekilleri çocuklara karne hediyesi dağıttılar.

AK PARTİ’DEN GÖNÜL HAREKETİ

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve beraberindeki AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunma sebeplerini şu ifadelerle dile getirdiler. Hastanede tedavi gördüğü için karne alamayan küçük kardeşlerimizi ziyaret ettik, oyuncak hediye takdiminde bulunduk. Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla birlikte karne gününde Evliya Çelebi Devlet Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızla buluştuk, hediye takdim edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hastanelerimizde tedavi altında olan tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlık personeli çalışanlarımız ve doktorlarımıza kolaylıklar diliyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.