GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

DPÜ VE KSBÜ’NÜN BÜTÇELERİ BELİRLENDİ

Siyaset 13.12.2022 - 10:32, Güncelleme: 13.12.2022 - 10:32 2835+ kez okundu.
 

DPÜ VE KSBÜ’NÜN BÜTÇELERİ BELİRLENDİ

TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında ilimizde bulunan her iki üniversitenin de bütçeleri belirlendi. Kütahya’da yaklaşık 50 bin’in üzerinde öğrenciyi misafir eden Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitelerinin 2023 yılı bütçeleri belirlendi.

  DPÜ VE KSBÜ’NÜN BÜTÇELERİ BELİRLENDİ TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında ilimizde bulunan her iki üniversitenin de bütçeleri belirlendi.  Kütahya’da yaklaşık 50 bin’in üzerinde öğrenciyi misafir eden Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitelerinin 2023 yılı bütçeleri belirlendi. 50 BİN’İN ÜZERİNDE ÖĞRENCİ ŞEHRİMİZDE EĞİTİM GÖRÜYOR Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin şehrimizde misafir ettiği öğrenci sayıları her yıl artarak devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin Kütahya ekonomisi ve tanıtımına olan katkıları sayesinde ilimiz ekonomisi ve bilinirliliği bu sayede arttı. İlimizde bulunan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Eğitim ve Öğretim gören Üniversite öğrenci sayıları ise yaklaşık 50 binin üzerinde buna göre Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 48 Bin öğrenci, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde ise 5 bin 500 öğrenci eğitim ve öğretim görüyor. DPÜ’NÜN BÜTÇESİ 874 MİLYON 260 BİN TL TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin (KSBÜ) 2023 yılı bütçeleri belirlendi. Buna göre Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin belirlenen bütçesi 874 Milyon 260 Bin TL oldu.   KSBÜ’NİN BÜTÇESİ 347 MİLYON 221 BİN TL Diğer taraftan şehrimizin diğer güzide üniversitesi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin 2023 yılı bütçesi ise 347 milyon 221 bin TL olarak belirlendi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi yerleşkesinden Germiyan Kampusuna taşınan Sağlık Bilimleri Üniversitesi yıllar geçtikçe hem üniversitenin kalitesini hem de eğitim ve öğretimin kalitesinde yaptıkları yeniliklerle öğrencileri kendine çekiyor. Rektörlük binasını da şehir merkezine taşıyan KSBÜ öğrencilerin kolay ulaşımına olanak sağladı. BU KAYNAĞI EN YARARLI VE ADİL ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında belirlenen KSBÜ bütçesi ile ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu “bu kaynağı en yararlı bir şekilde kullanacağız dedi.  KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu konuyla ilgili "TBMM'de yürütülen 2023 yılı Merkezi Bütçe Kanunu görüşmelerinde KSBÜ Üniversitemiz bütçesi 347.221.000 TL olarak belirlendi. Bunun içinde 72.000.000 TL yatırım bütçesi. Milletimizin alın teri ve vergileriyle oluşan bu kaynağı en yararlı ve adil şekilde kullanacağız. Bütçemizin oluşması ve kanunlaşmasını sağlayan TBMM kurul üyesi milletvekillerimize, TC CB Strateji Başkanlığı’na ve Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunarız. Allah bereketi ile artırsın." İfadelerine yer verdi.  
TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında ilimizde bulunan her iki üniversitenin de bütçeleri belirlendi. Kütahya’da yaklaşık 50 bin’in üzerinde öğrenciyi misafir eden Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitelerinin 2023 yılı bütçeleri belirlendi.
 






DPÜ VE KSBÜ’NÜN BÜTÇELERİ BELİRLENDİ

TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında ilimizde bulunan her iki üniversitenin de bütçeleri belirlendi.  Kütahya’da yaklaşık 50 bin’in üzerinde öğrenciyi misafir eden Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitelerinin 2023 yılı bütçeleri belirlendi.

50 BİN’İN ÜZERİNDE ÖĞRENCİ ŞEHRİMİZDE EĞİTİM GÖRÜYOR

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin şehrimizde misafir ettiği öğrenci sayıları her yıl artarak devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin Kütahya ekonomisi ve tanıtımına olan katkıları sayesinde ilimiz ekonomisi ve bilinirliliği bu sayede arttı. İlimizde bulunan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Eğitim ve Öğretim gören Üniversite öğrenci sayıları ise yaklaşık 50 binin üzerinde buna göre Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 48 Bin öğrenci, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde ise 5 bin 500 öğrenci eğitim ve öğretim görüyor.

DPÜ’NÜN BÜTÇESİ 874 MİLYON 260 BİN TL

TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin (KSBÜ) 2023 yılı bütçeleri belirlendi. Buna göre Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin belirlenen bütçesi 874 Milyon 260 Bin TL oldu.  

KSBÜ’NİN BÜTÇESİ 347 MİLYON 221 BİN TL

Diğer taraftan şehrimizin diğer güzide üniversitesi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin 2023 yılı bütçesi ise 347 milyon 221 bin TL olarak belirlendi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi yerleşkesinden Germiyan Kampusuna taşınan Sağlık Bilimleri Üniversitesi yıllar geçtikçe hem üniversitenin kalitesini hem de eğitim ve öğretimin kalitesinde yaptıkları yeniliklerle öğrencileri kendine çekiyor. Rektörlük binasını da şehir merkezine taşıyan KSBÜ öğrencilerin kolay ulaşımına olanak sağladı.

BU KAYNAĞI EN YARARLI VE ADİL ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ

TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında belirlenen KSBÜ bütçesi ile ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu “bu kaynağı en yararlı bir şekilde kullanacağız dedi.  KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu konuyla ilgili "TBMM'de yürütülen 2023 yılı Merkezi Bütçe Kanunu görüşmelerinde KSBÜ Üniversitemiz bütçesi 347.221.000 TL olarak belirlendi. Bunun içinde 72.000.000 TL yatırım bütçesi. Milletimizin alın teri ve vergileriyle oluşan bu kaynağı en yararlı ve adil şekilde kullanacağız. Bütçemizin oluşması ve kanunlaşmasını sağlayan TBMM kurul üyesi milletvekillerimize, TC CB Strateji Başkanlığı’na ve Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunarız. Allah bereketi ile artırsın." İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.