GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

GAZEL’DEN MUHALEFETE TOGG’LA MESAJ

Siyaset 13.12.2022 - 10:34, Güncelleme: 13.12.2022 - 10:34 2496+ kez okundu.
 

GAZEL’DEN MUHALEFETE TOGG’LA MESAJ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın meclise Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG ile gelmesi üzerine TOGG’la fotoğraf çektirerek muhalefete TOGG’un yanından mesaj gönderdi.

  GAZEL’DEN MUHALEFETE TOGG’LA MESAJ Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın meclise Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG ile gelmesi üzerine TOGG’la fotoğraf çektirerek muhalefete TOGG’un yanından mesaj gönderdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bakanlığının bütçe görüşmeleri için Meclis'e TOGG ile geldi. Varank, " Mart ayında da inşallah bu araçlar satışa başlayacak" dedi. TOGG ile fotoğraf çekilen Milletvekili Gazel ise “Muhalefetin sesine kulak verdik, TOGG açılışına gelemeyenler için TOGG’u Meclis'e getirdik” ifadelerine yer verdi. MUHALEFETE TOGG’UN YANINDAN MESAJ VERDİ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile gelmesi üzerine mecliste bulunan milletvekilleri tarafından dikkatle incelendi. TOGG ile fotoğraf çektiren milletvekilleri arasında Kütahya Milletvekili İshak Gazel’de bulunuyor. Gazel sadece TOGG ile fotoğraf çektirmenin yanı sıra muhalefete de mesajları vardı. TOGG AÇILIŞINA GELEMEYENLER İÇİN TOGG’U MECLİS'E GETİRDİK Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın meclise Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG ile gelmesi üzerine TOGG’la fotoğraf çektirerek muhalefete TOGG’un yanından mesajlar veren Gazel,  “Muhalefetin sesine kulak verdik, TOGG açılışına gelemeyenler için TOGG’u Meclis'e getirdik. Teşekkürler Mustafa Varank Bakanım” ifadelerine yer verdi.  
Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın meclise Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG ile gelmesi üzerine TOGG’la fotoğraf çektirerek muhalefete TOGG’un yanından mesaj gönderdi.
 





GAZEL’DEN MUHALEFETE TOGG’LA MESAJ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın meclise Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG ile gelmesi üzerine TOGG’la fotoğraf çektirerek muhalefete TOGG’un yanından mesaj gönderdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bakanlığının bütçe görüşmeleri için Meclis'e TOGG ile geldi. Varank, " Mart ayında da inşallah bu araçlar satışa başlayacak" dedi. TOGG ile fotoğraf çekilen Milletvekili Gazel ise “Muhalefetin sesine kulak verdik, TOGG açılışına gelemeyenler için TOGG’u Meclis'e getirdik” ifadelerine yer verdi.

MUHALEFETE TOGG’UN YANINDAN MESAJ VERDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile gelmesi üzerine mecliste bulunan milletvekilleri tarafından dikkatle incelendi. TOGG ile fotoğraf çektiren milletvekilleri arasında Kütahya Milletvekili İshak Gazel’de bulunuyor. Gazel sadece TOGG ile fotoğraf çektirmenin yanı sıra muhalefete de mesajları vardı.

TOGG AÇILIŞINA GELEMEYENLER İÇİN TOGG’U MECLİS'E GETİRDİK

Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın meclise Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG ile gelmesi üzerine TOGG’la fotoğraf çektirerek muhalefete TOGG’un yanından mesajlar veren Gazel,  “Muhalefetin sesine kulak verdik, TOGG açılışına gelemeyenler için TOGG’u Meclis'e getirdik. Teşekkürler Mustafa Varank Bakanım” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.