GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

GÜNEY BELDESİNE KAMYON HİBE EDİLDİ

Gündem 17.08.2023 - 13:34, Güncelleme: 17.08.2023 - 13:34 4006+ kez okundu.
 

GÜNEY BELDESİNE KAMYON HİBE EDİLDİ

Simav ilçesine bağlı Güney Beldesine Türkiye Belediyeler Birliği tarafından kamyon hibe edildi. Güney Belediyesine teslim edilen araç ile poz veren Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar, emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜNEY BELDESİNE KAMYON HİBE EDİLDİ Simav ilçesine bağlı Güney Beldesine Türkiye Belediyeler Birliği tarafından kamyon hibe edildi.  Güney Belediyesine teslim edilen araç ile poz veren Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar, emeği geçenlere teşekkür etti.   Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen On Teker olarak tabir edilen kamyon ilçeye getirilerek Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar’a teslim edildi. Teslim sonrası kamyon ile poz veren Belediye Başkanı Ahmet Çavdar ; “Belediyeler birliğinden Güney belediyesine hibe edilen damperli 10 teker kamyonu Teslim aldık beldemize hayırlı olsun. Belediyemize bu aracın kazandırılmasında büyük gayretleri olan MHP Genel Başkan yardımcısı Sadir Durmaz’a, her isteğimiz olduğunda bizlere kapısını açan ve bizleri yanına alarak kapı kapı sorunumuz için dolaşan MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a, MHP Kütahya İl Başkanımız Selçuk Alıç’a ve
Simav ilçesine bağlı Güney Beldesine Türkiye Belediyeler Birliği tarafından kamyon hibe edildi. Güney Belediyesine teslim edilen araç ile poz veren Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar, emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜNEY BELDESİNE KAMYON HİBE EDİLDİ

Simav ilçesine bağlı Güney Beldesine Türkiye Belediyeler Birliği tarafından kamyon hibe edildi.  Güney Belediyesine teslim edilen araç ile poz veren Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen On Teker olarak tabir edilen kamyon ilçeye getirilerek Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar’a teslim edildi. Teslim sonrası kamyon ile poz veren Belediye Başkanı Ahmet Çavdar ; “Belediyeler birliğinden Güney belediyesine hibe edilen damperli 10 teker kamyonu Teslim aldık beldemize hayırlı olsun. Belediyemize bu aracın kazandırılmasında büyük gayretleri olan MHP Genel Başkan yardımcısı Sadir Durmaz’a, her isteğimiz olduğunda bizlere kapısını açan ve bizleri yanına alarak kapı kapı sorunumuz için dolaşan MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a, MHP Kütahya İl Başkanımız Selçuk Alıç’a ve

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.