GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

KUTSO AKADEMİ’DEN ÜYELERİNE “AFET FARKINDALIK” SEMİNERİ

Gündem 11.09.2023 - 12:12, Güncelleme: 11.09.2023 - 12:12 6345+ kez okundu.
 

KUTSO AKADEMİ’DEN ÜYELERİNE “AFET FARKINDALIK” SEMİNERİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından “Afet Farkındalık” semineri, KUTSO konferans salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO AKADEMİ’DEN ÜYELERİNE “AFET FARKINDALIK” SEMİNERİ Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından “Afet Farkındalık” semineri,  KUTSO konferans salonunda gerçekleştirildi. Kütahya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Mustafa Onur Yurdagül sunumunda gerçekleştirilen seminerde, başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik, afetlerin öncesinde, esnasında ve sonrasında yapılacak doğru davranışlar hakkında tavsiyelerde bulundu. AFAD, SEMİNER BİTİMİNDE, ÜYELERİN SORULARINI YANITLADI          Afetler konusunda farkındalığın geliştirilmesi, afetlerde risk azaltma ve önlem alma konusunda farkındalık arttırılması amacıyla başlatılan seminer çalışmalarında, doğal afet durumlarında yapılması gerekenler, öncesinde alınması gereken önlemler ve doğal afet sonrası neler yapmaları gerektiğine dair bilgi ve tecrübeler aktarıldı. Afet zararlarını ve etkilerini azaltmayı, önlemlerini almayı amaçlayan AFAD, seminer bitiminde, üyelerin sorularını yanıtladı. KUTSO Akademi’nin düzenlemiş olduğu eğitim programlarından memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar teşekkür etti.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından “Afet Farkındalık” semineri, KUTSO konferans salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO AKADEMİ’DEN ÜYELERİNE “AFET FARKINDALIK” SEMİNERİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından “Afet Farkındalık” semineri,   KUTSO konferans salonunda gerçekleştirildi. Kütahya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Mustafa Onur Yurdagül sunumunda gerçekleştirilen seminerde, başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik, afetlerin öncesinde, esnasında ve sonrasında yapılacak doğru davranışlar hakkında tavsiyelerde bulundu.

AFAD, SEMİNER BİTİMİNDE, ÜYELERİN SORULARINI YANITLADI

         Afetler konusunda farkındalığın geliştirilmesi, afetlerde risk azaltma ve önlem alma konusunda farkındalık arttırılması amacıyla başlatılan seminer çalışmalarında, doğal afet durumlarında yapılması gerekenler, öncesinde alınması gereken önlemler ve doğal afet sonrası neler yapmaları gerektiğine dair bilgi ve tecrübeler aktarıldı. Afet zararlarını ve etkilerini azaltmayı, önlemlerini almayı amaçlayan AFAD, seminer bitiminde, üyelerin sorularını yanıtladı. KUTSO Akademi’nin düzenlemiş olduğu eğitim programlarından memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.