GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ MİLLİ TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Gündem 18.10.2023 - 10:30, Güncelleme: 18.10.2023 - 10:30 2958+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ MİLLİ TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Milli takımımız Hırvatistan ve Letonya’yı yenerek Almanya’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ  MİLLİ TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI Milli takımımız Hırvatistan ve Letonya’yı yenerek Almanya’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına  gitmeye hak kazandı. TC. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak büyük zafer kazanan milli takımı iki maçta da yalnız bırakmazken bakana MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ta eşlik etti. İLK ZAFER OSİJEK’TE Tek hedefi yeni hocası Montella ile birlikte Avrupa şampiyonasına katılmak olan Türkiye, 12 Ekim tarihinde Hırvatistan’ın Osijek kentinde Opus arenada Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Tahinde Hırvatistan’ı sahasında galibiyeti olmayan milli takımımız sahadan 1-0 galip ayrılarak büyük bir zafere imza attı. Millilerin Hırvatistan zaferi öncesi TC. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski TC. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan milli takımı otelde ziyaret ederek desteklerini ilettiler. Heyet Milli takımı Hırvatistan’da  bir an olsun yalnız bırakmazken, zaferi de maç sonrası hep birlikte kutladılar. AVRUPA ZAFERİ KONYA’DA GELDİ Hırvatistan zaferi ardından Milli takımımızın Avrupa şampiyonasına gitmesi için son bir adım kalmıştı. O da tarihimizde hiç evimizde yenemediğimiz Letonya’yı yenmekti. Millilerimiz Konya’da oynanan karşılaşmada adeta rakibini sahadan silerek 4-0 galibiyet elde etti ve yeni bir zafere daha imzasını attı. Hırvatistan’da olduğu gibi TC. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve beraberindeki heyet Konya’da da milli takımımızı yalnız bırakmadı.
Milli takımımız Hırvatistan ve Letonya’yı yenerek Almanya’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ
 MİLLİ TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Milli takımımız Hırvatistan ve Letonya’yı yenerek Almanya’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına  gitmeye hak kazandı. TC. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak büyük zafer kazanan milli takımı iki maçta da yalnız bırakmazken bakana MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ta eşlik etti.

İLK ZAFER OSİJEK’TE

Tek hedefi yeni hocası Montella ile birlikte Avrupa şampiyonasına katılmak olan Türkiye, 12 Ekim tarihinde Hırvatistan’ın Osijek kentinde Opus arenada Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Tahinde Hırvatistan’ı sahasında galibiyeti olmayan milli takımımız sahadan 1-0 galip ayrılarak büyük bir zafere imza attı. Millilerin Hırvatistan zaferi öncesi TC. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski TC. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan milli takımı otelde ziyaret ederek desteklerini ilettiler. Heyet Milli takımı Hırvatistan’da  bir an olsun yalnız bırakmazken, zaferi de maç sonrası hep birlikte kutladılar.

AVRUPA ZAFERİ KONYA’DA GELDİ

Hırvatistan zaferi ardından Milli takımımızın Avrupa şampiyonasına gitmesi için son bir adım kalmıştı. O da tarihimizde hiç evimizde yenemediğimiz Letonya’yı yenmekti. Millilerimiz Konya’da oynanan karşılaşmada adeta rakibini sahadan silerek 4-0 galibiyet elde etti ve yeni bir zafere daha imzasını attı. Hırvatistan’da olduğu gibi TC. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve beraberindeki heyet Konya’da da milli takımımızı yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.