GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

Öğrencilere teknolojik cihaz ve internet desteği kararı Resmi Gazete'de

Teknoloji (AA) - Anadolu Ajansı | 25.10.2023 - 08:21, Güncelleme: 25.10.2023 - 14:27 2208+ kez okundu.
 

Öğrencilere teknolojik cihaz ve internet desteği kararı Resmi Gazete'de

Açık Öğretim öğrencileri hariç Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Geçtiğimiz seçimlerde seçim vaadlerinden birisi daha hayata geçiyor.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugün ki Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan telefon ve bilgisayarlarda en fazla 5 bin 500 TL destek sağlanacak. 1 Kasım 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak karara göre bu kapsamda; satın almanın yapıldığı tarihe göre 26 yaşından gün almamış olan, açıköğretim öğrencileri hariç, yükseköğretim öğrencilerinin her birine, bir defa yararlanılmak  üzere teknolojik cihaz desteği ve bir yıllık internet erişim desteği sağlanacak. Açık öğretim hariç yüksek öğrenim gören öğrenciler için sağlanacak internet desteği, bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca ücretsiz, aylık en fazla 10 GB olacak şekilde yıllık 120 GB olacak. (İLKHA)  
Açık Öğretim öğrencileri hariç Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Geçtiğimiz seçimlerde seçim vaadlerinden birisi daha hayata geçiyor..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugün ki Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan telefon ve bilgisayarlarda en fazla 5 bin 500 TL destek sağlanacak.

1 Kasım 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak karara göre bu kapsamda; satın almanın yapıldığı tarihe göre 26 yaşından gün almamış olan, açıköğretim öğrencileri hariç, yükseköğretim öğrencilerinin her birine, bir defa yararlanılmak  üzere teknolojik cihaz desteği ve bir yıllık internet erişim desteği sağlanacak.

Açık öğretim hariç yüksek öğrenim gören öğrenciler için sağlanacak internet desteği, bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca ücretsiz, aylık en fazla 10 GB olacak şekilde yıllık 120 GB olacak. (İLKHA)  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.