GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

REKTÖR KIZILTOPRAK DPÜ’NÜN TEKNOFEST STANDI’NDA

Gündem 05.09.2023 - 12:03, Güncelleme: 05.09.2023 - 12:03 5033+ kez okundu.
 

REKTÖR KIZILTOPRAK DPÜ’NÜN TEKNOFEST STANDI’NDA

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin TEKNOFEST Ankara’da kurduğu standı ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

REKTÖR KIZILTOPRAK DPÜ’NÜN TEKNOFEST STANDI’NDA DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin TEKNOFEST Ankara’da kurduğu standı ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Etimesgut Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST Ankara'daki DPÜ standını Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'la birlikte ziyaret eden Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın eşlik etti. Ziyaret kapsamında akademisyen ve öğrencilerle görüşen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Prof. Dr. Kızıltoprak, Üniversiteyi ve Kütahya'yı dünyanın en büyük havacılık ve teknoloji fuarında temsil eden öğrencileri ve akademisyenleri tebrik ederek baklava ikramında bulundu. DPÜ'YE ULUSAL MEDYADAN YOĞUN İLGİ Alandaki şampiyon takımları KARANDA İHA ve DUSCART ile YAZTEM RothDevelopers'ta yer alan öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve çalışmalarını inceleyen Kızıltoprak daha sonra Radyo Dumlupınar'ın canlı yayın konuğu oldular. TEKNOFEST alanında yer alan medya kuruluşlarının ilgisi de Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak üzerindeydi. Öğrenci ve akademisyenler etkinliğin ilk gününden bu yana ulusal ve yerel medya kuruluşlarına verdiği demeçlerle DPÜ’yü ve takımları tanıttılar. Rektör Kızıltoprak’ın ziyareti üzerine medyanın Üniversiteye ilgisi daha da arttı. RADYO DUMLUPINAR'IN ÇALIŞMALARINDAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ Yeni Şafak'a verdiği röportajda TEKNOFEST Ankara'ya son şampiyon ünvanlı iki takımla gelen DPÜ'nün rektörü olmaktan gurur duyduğunu ve bu başarının devamı için elinden geleni yapacağını ifade eden Prof. Dr. Kızıltoprak, GDH Medya'nın canlı yayınında ise TEKNOFEST Ankara'daki tek üniversite radyosu olan Radyo Dumlupınar'ın çalışmalarından övgüyle bahsetti. Öte yandan alanda Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci'yle bir araya gelen Rektör Kızıltoprak, Birinci'yle üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bir sohbet gerçekleştirdi.  
DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin TEKNOFEST Ankara’da kurduğu standı ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

REKTÖR KIZILTOPRAK DPÜ’NÜN TEKNOFEST STANDI’NDA

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin TEKNOFEST Ankara’da kurduğu standı ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Etimesgut Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST Ankara'daki DPÜ standını Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'la birlikte ziyaret eden Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın eşlik etti. Ziyaret kapsamında akademisyen ve öğrencilerle görüşen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Prof. Dr. Kızıltoprak, Üniversiteyi ve Kütahya'yı dünyanın en büyük havacılık ve teknoloji fuarında temsil eden öğrencileri ve akademisyenleri tebrik ederek baklava ikramında bulundu.

DPÜ'YE ULUSAL MEDYADAN YOĞUN İLGİ

Alandaki şampiyon takımları KARANDA İHA ve DUSCART ile YAZTEM RothDevelopers'ta yer alan öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve çalışmalarını inceleyen Kızıltoprak daha sonra Radyo Dumlupınar'ın canlı yayın konuğu oldular. TEKNOFEST alanında yer alan medya kuruluşlarının ilgisi de Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak üzerindeydi. Öğrenci ve akademisyenler etkinliğin ilk gününden bu yana ulusal ve yerel medya kuruluşlarına verdiği demeçlerle DPÜ’yü ve takımları tanıttılar. Rektör Kızıltoprak’ın ziyareti üzerine medyanın Üniversiteye ilgisi daha da arttı.

RADYO DUMLUPINAR'IN ÇALIŞMALARINDAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

Yeni Şafak'a verdiği röportajda TEKNOFEST Ankara'ya son şampiyon ünvanlı iki takımla gelen DPÜ'nün rektörü olmaktan gurur duyduğunu ve bu başarının devamı için elinden geleni yapacağını ifade eden Prof. Dr. Kızıltoprak, GDH Medya'nın canlı yayınında ise TEKNOFEST Ankara'daki tek üniversite radyosu olan Radyo Dumlupınar'ın çalışmalarından övgüyle bahsetti. Öte yandan alanda Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci'yle bir araya gelen Rektör Kızıltoprak, Birinci'yle üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bir sohbet gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.