GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

Yoncalı dünya ölçeğinde olmalı

Gündem 10.02.2021 - 16:50, Güncelleme: 10.02.2021 - 16:50 4549+ kez okundu.
 

Yoncalı dünya ölçeğinde olmalı

Kütahya Valisi Ali Çelik, Yoncalı’nın dünya ölçeğinde bir yer olmaması için bir nedenin olmadığını ifade etti.

 Yoncalı Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı'nda konuşan Vali Ali Çelik, “Vizyon, irade, ortak akıl ortaya koymalı ve ileriye dönük bakış açımızı güçlendirmeliyiz. Termalin, sağlığın gücünü kullanmalıyız.  Zorluklar var ama bizi vazgeçirmeyecek. Yoncalı’nın kaderini değiştirmemiz lazım. Bu konuda elimden gelen desteği vereceğim” dedi.   Kütahya’nın il merkezi ve ilçeleriyle başlı başına bir turizm merkezi olduğunu ifade eden Vali Çelik, “Yoncalı turizmin konaklama merkezi olabilir. Aizanoi Antik Kenti, Frig Vadisi, Dumlupınar, Murat Dağı, şehir merkezi ve ilçelerimizi birbirine entegre etmemiz lazım. Bütün çabam bu yönde” diye konuştu.
Kütahya Valisi Ali Çelik, Yoncalı’nın dünya ölçeğinde bir yer olmaması için bir nedenin olmadığını ifade etti.
 Yoncalı Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı'nda konuşan Vali Ali Çelik, “Vizyon, irade, ortak akıl ortaya koymalı ve ileriye dönük bakış açımızı güçlendirmeliyiz. Termalin, sağlığın gücünü kullanmalıyız.  Zorluklar var ama bizi vazgeçirmeyecek. Yoncalı’nın kaderini değiştirmemiz lazım. Bu konuda elimden gelen desteği vereceğim” dedi.
  Kütahya’nın il merkezi ve ilçeleriyle başlı başına bir turizm merkezi olduğunu ifade eden Vali Çelik, “Yoncalı turizmin konaklama merkezi olabilir. Aizanoi Antik Kenti, Frig Vadisi, Dumlupınar, Murat Dağı, şehir merkezi ve ilçelerimizi birbirine entegre etmemiz lazım. Bütün çabam bu yönde” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.