GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

HAFIZLIK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 22.04.2021 - 10:13, Güncelleme: 22.04.2021 - 10:13 3466+ kez okundu.
 

HAFIZLIK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

"Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi"nin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonu'nda yapıldı.

  HAFIZLIK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi"nin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü  Beylerbeyi Konferans Salonu'nda yapıldı. İlkokul müdürlerine yönelik yapılan toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra Hafızlık Projesinden Sorumlu Öğretmen Abdulhakim Ünverdi proje hakkında bilgilendirme yaptı. BAŞYİĞİT, HAFIZLIK VASFINA SAHİP OLABİLMELERİNİ TEMENNİ ETTİ İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, bu projeye halkımızın ilgisinin fazla olduğuna dikkat çekerek bu konuda duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hafızlık projesinin İl Müftülüğü ile koordineli olarak gerçekleştirildiğini ifade etti. Hafızlık için yola çıkan çocuklarımıza muvaffakiyetler dileyerek manevi değeri yüksek, hafızlık vasfına sahip olabilmelerini temenni etti.     
"Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi"nin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonu'nda yapıldı.
 



HAFIZLIK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

"Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi"nin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü  Beylerbeyi Konferans Salonu'nda yapıldı.

İlkokul müdürlerine yönelik yapılan toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra Hafızlık Projesinden Sorumlu Öğretmen Abdulhakim Ünverdi proje hakkında bilgilendirme yaptı.

BAŞYİĞİT, HAFIZLIK VASFINA SAHİP OLABİLMELERİNİ TEMENNİ ETTİ

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, bu projeye halkımızın ilgisinin fazla olduğuna dikkat çekerek bu konuda duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hafızlık projesinin İl Müftülüğü ile koordineli olarak gerçekleştirildiğini ifade etti. Hafızlık için yola çıkan çocuklarımıza muvaffakiyetler dileyerek manevi değeri yüksek, hafızlık vasfına sahip olabilmelerini temenni etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.