GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

GELECEK PARTİSİN’DEN VATANDAŞA PATATES BENZETMESİ!

Gündem 22.04.2021 - 10:21, Güncelleme: 22.04.2021 - 10:21 4524+ kez okundu.
 

GELECEK PARTİSİN’DEN VATANDAŞA PATATES BENZETMESİ!

Bir haftadır Türkiye gündeminden düşmeyen "128 Milyar Dolar" haberlerine, Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığı da katıldı. Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisinin Kütahya İl Başkanlığı sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak, 128 Milyar Doların patates ve soğana yatırıldığına inan vatandaşlara Patates benzetmesi yaptı.

  GELECEK PARTİSİN’DEN VATANDAŞA PATATES BENZETMESİ! Bir haftadır Türkiye gündeminden düşmeyen "128 Milyar Dolar" haberlerine, Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığı da katıldı. Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisinin Kütahya İl Başkanlığı sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak, 128 Milyar Doların patates ve soğana yatırıldığına inan vatandaşlara Patates benzetmesi yaptı. İÇİMİZDE İNANACAK PATATESLER VAR Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığı resmi platform hesabından yapılan paylaşıma Kütahyalı vatandaşlarca tepkiler adeta çığ gibi yağdı. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi. “128 milyar doları patates ve soğana yatırdık deseler içimizde inanacak patatesler var” ifadelerine yer vererek tepkilere maruz kaldılar.   SEÇİM ZAMANI GELİP O PATATESLERDEN OY İSTEYECEKSİNİZ Yapılan paylaşımın altına yorum yapan vatandaşlar Gelecek Partisi İl Başkanlığını hedef alan söylemleri ile eleştirdiler. Paylaşımın altına yorum yapan vatandaşlar şu ifadelere yer verdiler. Şimdi siz bu halka patates diyorsunuz seçim zamanı gelip o patateslerden oy isteyeceksiniz nasil oy isteyeceksiniz sayın il başkanı Serdar Seven” ifadeleri ile tepkilerini dile getirdiler. KÜTAHYALILAR TEPKİSİZ KALMADI Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığının paylaşımı sonrası tepkisini dile getiren vatandaşlar ; " Son dönemde maalesef, bazı kişiler kendisi gibi düşünmeyen, başka partiye oy veren insanlara sosyal medya üzerinden ağır hakaret ve yorumlar yapıyordu. Ancak bir siyasi partinin, kendisi gibi düşünmeyenlere ağır ifadeler kullanmasını ilk kez görüyoruz. İnsanların inanma özgürlüğü olduğunu ilk önce siyasi partiler bilmelidir." diyerek tepkisini dile getirdiler. Haber Merkezi
Bir haftadır Türkiye gündeminden düşmeyen "128 Milyar Dolar" haberlerine, Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığı da katıldı. Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisinin Kütahya İl Başkanlığı sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak, 128 Milyar Doların patates ve soğana yatırıldığına inan vatandaşlara Patates benzetmesi yaptı.
 



GELECEK PARTİSİN’DEN

VATANDAŞA PATATES BENZETMESİ!

Bir haftadır Türkiye gündeminden düşmeyen "128 Milyar Dolar" haberlerine, Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığı da katıldı. Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisinin Kütahya İl Başkanlığı sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak, 128 Milyar Doların patates ve soğana yatırıldığına inan vatandaşlara Patates benzetmesi yaptı.

İÇİMİZDE İNANACAK PATATESLER VAR

Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığı resmi platform hesabından yapılan paylaşıma Kütahyalı vatandaşlarca tepkiler adeta çığ gibi yağdı. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi. “128 milyar doları patates ve soğana yatırdık deseler içimizde inanacak patatesler var” ifadelerine yer vererek tepkilere maruz kaldılar.  

SEÇİM ZAMANI GELİP O PATATESLERDEN OY İSTEYECEKSİNİZ

Yapılan paylaşımın altına yorum yapan vatandaşlar Gelecek Partisi İl Başkanlığını hedef alan söylemleri ile eleştirdiler. Paylaşımın altına yorum yapan vatandaşlar şu ifadelere yer verdiler. Şimdi siz bu halka patates diyorsunuz seçim zamanı gelip o patateslerden oy isteyeceksiniz nasil oy isteyeceksiniz sayın il başkanı Serdar Seven” ifadeleri ile tepkilerini dile getirdiler.

KÜTAHYALILAR TEPKİSİZ KALMADI

Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığının paylaşımı sonrası tepkisini dile getiren vatandaşlar ; " Son dönemde maalesef, bazı kişiler kendisi gibi düşünmeyen, başka partiye oy veren insanlara sosyal medya üzerinden ağır hakaret ve yorumlar yapıyordu. Ancak bir siyasi partinin, kendisi gibi düşünmeyenlere ağır ifadeler kullanmasını ilk kez görüyoruz. İnsanların inanma özgürlüğü olduğunu ilk önce siyasi partiler bilmelidir." diyerek tepkisini dile getirdiler.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.