GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

DPÜ’DEKİ PATİLER İÇİN MAMAMATİK

Gündem 04.04.2022 - 10:27, Güncelleme: 04.04.2022 - 10:27 4517+ kez okundu.
 

DPÜ’DEKİ PATİLER İÇİN MAMAMATİK

Kütahya Genç Kızılay ve Avrupa Kütahyalılar Federasyonu iş birliğiyle sokak hayvanları için oluşturulan Mamamatik uygulaması Evliya Çelebi Yerleşkemizde hayata geçirildi.

  DPÜ’DEKİ PATİLER İÇİN MAMAMATİK Kütahya Genç Kızılay ve Avrupa Kütahyalılar Federasyonu iş birliğiyle sokak hayvanları için oluşturulan Mamamatik uygulaması Evliya Çelebi Yerleşkemizde hayata geçirildi. Evliya Çelebi Yerleşkesin de Kütahya Genç Kızılay Topluluğu ve Avrupa Kütahyalılar Federasyonu iş birliğinde Bedesten ve Olimpik Yüzme Havuzu olmak üzere iki noktada hayata geçirilen Mamamatik uygulaması Rektör  Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Genel Sekreter Vekili  Yusuf Çetin, Türk Kızılayı Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Talha Tekin ve öğrencilerin de katıldığı törenle tanıtıldı. HAYATIMIZDA KÖPEKLERİN ÖNEMLİ BİR YERİ VARDIR Prof. Dr. Kâzım Uysal, Bedesten önündeki Mamamatik açılışında yaptığı açıklamada “Hiçbir canlı boşuna yaratılmamıştır. Sokak hayvanları, özellikle köpekler de boşuna yaratılmayan önemli hikmet ve gayeleri olan canlılardır. İnsana sadık bir arkadaş olmasının yanında insanı ve insanın sahip olduklarını koruma ile görevlidirler. Hayatımızda köpeklerin önemli bir yeri vardır. Özellikle şu günlerde besine ihtiyaçları var. Biz de DPÜ akademisyenleri ve personelleri olarak yerleşkemizde bulunan kedi ve köpekleri besliyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Sokak hayvanlarının besin bulmakta zorlanacağını düşünerek böyle bir çalışmayı üniversitemize kazandırdıkları için Kütahya Genç Kızılay ve Avrupa Kütahyalılar Federasyonu’na teşekkür ediyorum. Personellerimizi ve öğrencilerimizi mamamatikleri koruyarak ve kullanarak sokak hayvanlarımıza destek olmaya davet ediyorum.  
Kütahya Genç Kızılay ve Avrupa Kütahyalılar Federasyonu iş birliğiyle sokak hayvanları için oluşturulan Mamamatik uygulaması Evliya Çelebi Yerleşkemizde hayata geçirildi.
 





DPÜ’DEKİ PATİLER İÇİN MAMAMATİK

Kütahya Genç Kızılay ve Avrupa Kütahyalılar Federasyonu iş birliğiyle sokak hayvanları için oluşturulan Mamamatik uygulaması Evliya Çelebi Yerleşkemizde hayata geçirildi.

Evliya Çelebi Yerleşkesin de Kütahya Genç Kızılay Topluluğu ve Avrupa Kütahyalılar Federasyonu iş birliğinde Bedesten ve Olimpik Yüzme Havuzu olmak üzere iki noktada hayata geçirilen Mamamatik uygulaması Rektör  Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Genel Sekreter Vekili  Yusuf Çetin, Türk Kızılayı Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Talha Tekin ve öğrencilerin de katıldığı törenle tanıtıldı.

HAYATIMIZDA KÖPEKLERİN ÖNEMLİ BİR YERİ VARDIR

Prof. Dr. Kâzım Uysal, Bedesten önündeki Mamamatik açılışında yaptığı açıklamada “Hiçbir canlı boşuna yaratılmamıştır. Sokak hayvanları, özellikle köpekler de boşuna yaratılmayan önemli hikmet ve gayeleri olan canlılardır. İnsana sadık bir arkadaş olmasının yanında insanı ve insanın sahip olduklarını koruma ile görevlidirler. Hayatımızda köpeklerin önemli bir yeri vardır. Özellikle şu günlerde besine ihtiyaçları var. Biz de DPÜ akademisyenleri ve personelleri olarak yerleşkemizde bulunan kedi ve köpekleri besliyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Sokak hayvanlarının besin bulmakta zorlanacağını düşünerek böyle bir çalışmayı üniversitemize kazandırdıkları için Kütahya Genç Kızılay ve Avrupa Kütahyalılar Federasyonu’na teşekkür ediyorum. Personellerimizi ve öğrencilerimizi mamamatikleri koruyarak ve kullanarak sokak hayvanlarımıza destek olmaya davet ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.