GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

KÜTAHYA’DA "YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK" DENETİMİ YAPILDI

Gündem 10.05.2022 - 16:13, Güncelleme: 10.05.2022 - 16:13 6532+ kez okundu.
 

KÜTAHYA’DA "YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK" DENETİMİ YAPILDI

Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” uygulamasına katıldı. Güney, Zafer Meydanı'nda düzenlenen uygulamada sürücü ve yayaları trafik kuralları ve trafikte yaya hakları hakkında bilgilendirdi.

  KÜTAHYA’DA "YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK" DENETİMİ YAPILDI Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik”  uygulamasına katıldı. Güney, Zafer Meydanı'nda düzenlenen uygulamada sürücü ve yayaları trafik kuralları ve trafikte yaya hakları hakkında bilgilendirdi. ETKİN BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLECEK Vali Vekili Mustafa Güney, Trafik Haftası’nda “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik”mottosunun etkin olarak kullanılacağını söyledi.  Güney, “Trafik bilincinin artırılması ve trafik kurallarının eksiksiz uygulanması amacıyla eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme faaliyetleri hem sahada hem de basın yayın organları ve sosyal medyada yürütülecek” dedi. Uygulamada Vali Vekili Mustafa Güney’e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.  
Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” uygulamasına katıldı. Güney, Zafer Meydanı'nda düzenlenen uygulamada sürücü ve yayaları trafik kuralları ve trafikte yaya hakları hakkında bilgilendirdi.
 





KÜTAHYA’DA "YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK" DENETİMİ YAPILDI

Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik”  uygulamasına katıldı.

Güney, Zafer Meydanı'nda düzenlenen uygulamada sürücü ve yayaları trafik kuralları ve trafikte yaya hakları hakkında bilgilendirdi.

ETKİN BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLECEK

Vali Vekili Mustafa Güney, Trafik Haftası’nda “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik”mottosunun etkin olarak kullanılacağını söyledi.  Güney, “Trafik bilincinin artırılması ve trafik kurallarının eksiksiz uygulanması amacıyla eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme faaliyetleri hem sahada hem de basın yayın organları ve sosyal medyada yürütülecek” dedi. Uygulamada Vali Vekili Mustafa Güney’e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Kütahya Haberleri