GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

BİN 500 KOLLUK PERSONELİ GÖREVİNİN BAŞINDA

Gündem 13.07.2022 - 10:07, Güncelleme: 13.07.2022 - 10:07 3689+ kez okundu.
 

BİN 500 KOLLUK PERSONELİ GÖREVİNİN BAŞINDA

Vali Ali Çelik, Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güvenle yolculuk yapabilmeleri amacıyla Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı iş birliğinde oluşturulan trafik uygulama noktalarını denetledi.

  BİN 500 KOLLUK PERSONELİ GÖREVİNİN BAŞINDA Vali Ali Çelik, Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güvenle yolculuk yapabilmeleri amacıyla Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı iş birliğinde oluşturulan trafik uygulama noktalarını denetledi. Vali Ali Çelik, “Bayramda herhangi bir olumsuzluk ve aksaklık yaşanmaması için tedbir planlamamızı yaptık; bin 500 kolluk personelimiz görevde; ama en önemli tedbir vatandaşlarımızın kurallara uyması” dedi. Vali Ali Çelik, sürücülere broşür dağıtırken araç içerisindeki çocuklara da kırmızı düdük hediye etti ve çocuklardan ailelerini kurallara uymaları için uyarmalarını istedi. HER 10 KİLOMETREYE BİR EKİP GÖREVLENDİRDİK Vali Ali Çelik, Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güvenle yolculuk yapabilmeleri amacıyla Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı iş birliğinde oluşturulan trafik uygulama noktalarını denetledi. Vali Çelik, 'Eskişehir'den ve Afyonkarahisar il sınırına kadar her 10 kilometreye bir ekip görevlendirdik. Dron destekli denetimlerimize devam ediyoruz' dedi.  İNŞALLAH HERKES KAZASIZ, BELASIZ SEVDİKLERİNE ULAŞIR Kütahya Valisi Ali Çelik, Kurban Bayramı'nda görev yapan polis ve jandarma ekiplerini Eskişehir - Kütahya karayolu uygulama noktasındaki ziyaret etti. Vali Çelik'e ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç eşlik etti. Alınan tedbirler hakkında bilgi alan Vali Çelik, 1500 kadar personelin bayram tedbirleri kapsamında görev yaptığını ifade ederek, 'Vatandaşların kurallara uyması ve yaşamımızı kurallara uygun olarak devam ettirmeye çalışmamız. Bunların başında da trafik kuralları geliyor. Jandarma ve emniyet noktalarımızda arkadaşlarımız sürücülerimizin bazılarını durdurarak hem rehberlik etmeye hem de bildikleri kuralları tekrarlatarak farkındalık oluşturulması açısından çalışma yapıyorlar. İnşallah herkes kazasız, belasız sevdiklerine ulaşır. 9 GÜNLÜK SÜRE ZARFINDA BİN 500'E YAKIN KOLLUK PERSONELİMİZ GÖREVİNİN BAŞINDA OLACAK Bu kapsamda 9 günlük süre zarfında bin 500'e yakın kolluk personelimiz genel uygulamalarla vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışmalarını devam ettirecekler. Vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde bayramlarını yapsınlar diye onlar ayakta olacaklar' şeklinde konuştu. Sürücü ve yolcuları trafik kuralları hakkında bilgilendiren Vali Çelik, hayırlı yolculuklar temennisinde bulunarak sürücülerden dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi. Çocuklara şapka ve kırmızı düdük de hediye eden Vali Çelik, görev başındaki personelin de bayramını kutladı.    
Vali Ali Çelik, Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güvenle yolculuk yapabilmeleri amacıyla Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı iş birliğinde oluşturulan trafik uygulama noktalarını denetledi.
 





BİN 500 KOLLUK PERSONELİ GÖREVİNİN BAŞINDA

Vali Ali Çelik, Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güvenle yolculuk yapabilmeleri amacıyla Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı iş birliğinde oluşturulan trafik uygulama noktalarını denetledi.

Vali Ali Çelik, “Bayramda herhangi bir olumsuzluk ve aksaklık yaşanmaması için tedbir planlamamızı yaptık; bin 500 kolluk personelimiz görevde; ama en önemli tedbir vatandaşlarımızın kurallara uyması” dedi. Vali Ali Çelik, sürücülere broşür dağıtırken araç içerisindeki çocuklara da kırmızı düdük hediye etti ve çocuklardan ailelerini kurallara uymaları için uyarmalarını istedi.

HER 10 KİLOMETREYE BİR EKİP GÖREVLENDİRDİK

Vali Ali Çelik, Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güvenle yolculuk yapabilmeleri amacıyla Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı iş birliğinde oluşturulan trafik uygulama noktalarını denetledi. Vali Çelik, 'Eskişehir'den ve Afyonkarahisar il sınırına kadar her 10 kilometreye bir ekip görevlendirdik. Dron destekli denetimlerimize devam ediyoruz' dedi.

 İNŞALLAH HERKES KAZASIZ, BELASIZ SEVDİKLERİNE ULAŞIR

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kurban Bayramı'nda görev yapan polis ve jandarma ekiplerini Eskişehir - Kütahya karayolu uygulama noktasındaki ziyaret etti. Vali Çelik'e ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç eşlik etti. Alınan tedbirler hakkında bilgi alan Vali Çelik, 1500 kadar personelin bayram tedbirleri kapsamında görev yaptığını ifade ederek, 'Vatandaşların kurallara uyması ve yaşamımızı kurallara uygun olarak devam ettirmeye çalışmamız. Bunların başında da trafik kuralları geliyor. Jandarma ve emniyet noktalarımızda arkadaşlarımız sürücülerimizin bazılarını durdurarak hem rehberlik etmeye hem de bildikleri kuralları tekrarlatarak farkındalık oluşturulması açısından çalışma yapıyorlar. İnşallah herkes kazasız, belasız sevdiklerine ulaşır.

9 GÜNLÜK SÜRE ZARFINDA BİN 500'E YAKIN KOLLUK PERSONELİMİZ GÖREVİNİN BAŞINDA OLACAK

Bu kapsamda 9 günlük süre zarfında bin 500'e yakın kolluk personelimiz genel uygulamalarla vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışmalarını devam ettirecekler. Vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde bayramlarını yapsınlar diye onlar ayakta olacaklar' şeklinde konuştu. Sürücü ve yolcuları trafik kuralları hakkında bilgilendiren Vali Çelik, hayırlı yolculuklar temennisinde bulunarak sürücülerden dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi. Çocuklara şapka ve kırmızı düdük de hediye eden Vali Çelik, görev başındaki personelin de bayramını kutladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.