GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

VALİ ALİ ÇELİK, 1922 DUMLUPINAR SPOR KULÜBÜ KADIN FUTBOL TAKIMIYLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem 15.12.2022 - 11:31, Güncelleme: 15.12.2022 - 11:31 3657+ kez okundu.
 

VALİ ALİ ÇELİK, 1922 DUMLUPINAR SPOR KULÜBÜ KADIN FUTBOL TAKIMIYLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Ali Çelik, 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ve kulüp yönetimini kabul etti.

  VALİ ALİ ÇELİK, 1922 DUMLUPINAR SPOR KULÜBÜ KADIN FUTBOL TAKIMIYLA BİR ARAYA GELDİ Vali Ali Çelik, 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ve kulüp yönetimini kabul etti. Kabulleri için Vali Çelik’e teşekkür eden Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir, “Çalışkan, memlekete faydalı hizmetleri olan bir valiyle olmak bizi çok mutlu ediyor” dedi. “ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ” 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı hakkında da bilgiler veren Tekdemir, “6 hoca 100 kişilik ekiple çalışıyoruz. Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nden 2. lige taşıyacak potansiyele sahibiz” ifadelerini kullandı.  Kadın futbol takımının çok iyi yere geleceğine dair inancını paylaşan Vali Ali Çelik, “Kadınlara kendilerini ifade edebileceği alanlar açtıkça toplumsal anlamdaki birçok sıkıntıyı ortadan kaldıracağız. Zor bir alan, emek gerekiyor. Çok iyi noktalara geleceğinize inanıyorum, elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.  
Vali Ali Çelik, 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ve kulüp yönetimini kabul etti.
 





VALİ ALİ ÇELİK, 1922 DUMLUPINAR SPOR KULÜBÜ KADIN FUTBOL TAKIMIYLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Ali Çelik, 1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı ve kulüp yönetimini kabul etti.


Kabulleri için Vali Çelik’e teşekkür eden Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir, “Çalışkan, memlekete faydalı hizmetleri olan bir valiyle olmak bizi çok mutlu ediyor” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

1922 Dumlupınar Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı hakkında da bilgiler veren Tekdemir, “6 hoca 100 kişilik ekiple çalışıyoruz. Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nden 2. lige taşıyacak potansiyele sahibiz” ifadelerini kullandı.  Kadın futbol takımının çok iyi yere geleceğine dair inancını paylaşan Vali Ali Çelik, “Kadınlara kendilerini ifade edebileceği alanlar açtıkça toplumsal anlamdaki birçok sıkıntıyı ortadan kaldıracağız. Zor bir alan, emek gerekiyor. Çok iyi noktalara geleceğinize inanıyorum, elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Kütahya Haberleri