GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

BAŞKAN IŞIK, VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

Gündem 03.04.2023 - 10:13, Güncelleme: 03.04.2023 - 10:13 3524+ kez okundu.
 

BAŞKAN IŞIK, VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, iftar programları kapsamında Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri için Salı Pazarında düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu.

  BAŞKAN IŞIK, VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU  Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, iftar programları kapsamında Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri için Salı Pazarında düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu.   Ramazan ayının manevi havasını düzenlediği etkinliklerle yaşatan Kütahya Belediyesi, farklı mahallelerde kurduğu iftar sofralarıyla vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen ilk iftar programının ardından Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri  için Salı Pazarında bereket sofraları kuruldu. DEPREM FELAKETİ NEDENİYLE BURUK BİR RAMAZAN GEÇİRİYORUZ  İftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Mübarek Ramazan ayınızı canı gönülden kutluyorum. Rabbim sağlıkla, sıhhatle oruç tutmayı, dua etmeyi ve ibadetlerimizi yerine getirmeyi nasip eylesin diyorum. Hepimizin bildiği gibi bu Ramazan buruk geçiyor. Ülkemizin bir bölgesinde Kahramanmaraş merkez olmak üzere 11 ilimizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Rabbim oralarda olan vatandaşlarımıza da sağlık, sıhhat ve sabır versin. İnşallah devletimizin ve milletimizin gücüyle oradaki yaraların da sarılacağına inanıyoruz. Kütahya’mızda deprem bölgesine ulaştırılmak üzere belediyemizin başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek veren tüm hemşerilerime sizler de dahil olmak üzere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin yaptığı yardımı kabul eylesin. Bizler bu Ramazan ayında 10 farklı mahallemizde, birbirine yakın olanları bir mahallede birleştirmek üzere bu yıl böyle bir iftar programı düzenledik. Geçtiğimiz iki yılda pandemi nedeniyle bir araya gelememiştik. Mahalle sakinlerimiz olarak bu iftara katılımınızdan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hem şehrimiz adına hem de belediyemiz adına. Gönül daha çok bir araya gelmeyi istiyor. İnşallah başka vesilelerle de bir araya geliriz. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, Ramazan ayımız mübarek olsun. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Salı Pazarında düzenlenen iftar programına; MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık, Ertuğrul Cevahir, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Mustafa Çakır, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Osman Altıntaş, Belediye Meclis Üyelerimiz, birim müdürlerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, iftar programları kapsamında Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri için Salı Pazarında düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu.
 






BAŞKAN IŞIK, VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

 Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, iftar programları kapsamında Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri için Salı Pazarında düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu.

 

Ramazan ayının manevi havasını düzenlediği etkinliklerle yaşatan Kütahya Belediyesi, farklı mahallelerde kurduğu iftar sofralarıyla vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen ilk iftar programının ardından Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri  için Salı Pazarında bereket sofraları kuruldu.

DEPREM FELAKETİ NEDENİYLE BURUK BİR RAMAZAN GEÇİRİYORUZ

 İftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Mübarek Ramazan ayınızı canı gönülden kutluyorum. Rabbim sağlıkla, sıhhatle oruç tutmayı, dua etmeyi ve ibadetlerimizi yerine getirmeyi nasip eylesin diyorum. Hepimizin bildiği gibi bu Ramazan buruk geçiyor. Ülkemizin bir bölgesinde Kahramanmaraş merkez olmak üzere 11 ilimizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Rabbim oralarda olan vatandaşlarımıza da sağlık, sıhhat ve sabır versin. İnşallah devletimizin ve milletimizin gücüyle oradaki yaraların da sarılacağına inanıyoruz. Kütahya’mızda deprem bölgesine ulaştırılmak üzere belediyemizin başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek veren tüm hemşerilerime sizler de dahil olmak üzere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin yaptığı yardımı kabul eylesin. Bizler bu Ramazan ayında 10 farklı mahallemizde, birbirine yakın olanları bir mahallede birleştirmek üzere bu yıl böyle bir iftar programı düzenledik. Geçtiğimiz iki yılda pandemi nedeniyle bir araya gelememiştik. Mahalle sakinlerimiz olarak bu iftara katılımınızdan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hem şehrimiz adına hem de belediyemiz adına. Gönül daha çok bir araya gelmeyi istiyor. İnşallah başka vesilelerle de bir araya geliriz. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, Ramazan ayımız mübarek olsun. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Salı Pazarında düzenlenen iftar programına; MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık, Ertuğrul Cevahir, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Mustafa Çakır, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Osman Altıntaş, Belediye Meclis Üyelerimiz, birim müdürlerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.