GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

BİZE AİT OLMAYAN BU İLLETLE HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM

Gündem 01.09.2023 - 15:46, Güncelleme: 01.09.2023 - 15:46 4671+ kez okundu.
 

BİZE AİT OLMAYAN BU İLLETLE HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM

Göreve geldiği ilk günden itibaren uyuşturucu ile mücadele de etkin ve kararlı olan Kütahya Valisi Musa Işın, Millet Bahçesi açılışında yaptığı konuşmasında ailelere seslendi. Kütahya Valisi Musa Işın Uyuşturucu ile mücadelede ailelerin çok dikkatli olması gerektiğini söyleyerek “Çocuklarınıza sahip çıkın, onları uyuşturucu müptelalarına teslim etmeyin” uyarısında bulundu

Kütahya Valisi Musa Işın BİZE AİT OLMAYAN BU İLLETLE HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM Göreve geldiği ilk günden itibaren uyuşturucu ile mücadele de etkin ve kararlı olan Kütahya Valisi Musa Işın, Millet Bahçesi açılışında yaptığı konuşmasında ailelere seslendi. Kütahya Valisi Musa Işın Uyuşturucu ile mücadelede ailelerin çok dikkatli olması gerektiğini söyleyerek “Çocuklarınıza sahip çıkın, onları uyuşturucu müptelalarına teslim etmeyin” uyarısında bulundu. Göreve geldiği ilk günden itibaren uyuşturucu ile mücadelede kararlı adımlar atan Kütahya Valisi Musa Işın Millet Bahçesi açılışında ailelere seslendi. Vali Işın “Bugün Türkiye’de bir uyuşturucu meselesi vardır. Kütahya halkı değerlerine bağlı, geleneklerine bağlı, inançlarına bağlı, büyüklerine saygılı olan bir halktır. Dolayısıyla bize ait olmayan bu illetin uyuşturucu belasının bu topraklara girmemesi için hep birlikte mücadele edelim” ifadelerine yer verdi. DEĞERLİ KÜTAHYALILAR SİZLER VE ÇOCUKLARINIZ ÇOK KIYMETLİSİNİZ Kütahya Valisi Musa Işın açılış konuşmasını uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ve ailelere uyarılarda bulunmak üzere ayırdı. Vali Işın Açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “ Değerli Kütahyalılar sizler ve çocuklarınız çok kıymetlisiniz. Gençler, sizler çok kıymetlisiniz, kendi geleceğinizi, hayatınızı, yaşamınızı kötü alışkanlıklarla heba etmeyin. Bugün Türkiye’de bir uyuşturucu meselesi vardır. Kütahya halkı değerlerine bağlı, geleneklerine bağlı, inançlarına bağlı, büyüklerine saygılı olan bir halktır. Dolayısıyla bize ait olmayan bu illetin uyuşturucu belasının bu topraklara girmemesi için hep birlikte mücadele edelim. SATICILARIN PEŞİNDEYİZ Vali Işın “Bu işi sadece emniyete bırakmayalım. Emniyet suç işleyenlerin peşindedir. Onlar her gün tutuklanmaktadır. Satıcıların peşindeyiz. Kimlerin yaptığını biliyoruz. Bunlar her gün tutuklanıyor. Ancak, bu işi ticaret olarak yapıp çocuklarımızı zehirleyen bu insanlar cezaevlerine gönderilirken bu işi kullanan ve tüketen çocuklarımız maalesef bunlar cezalandırılamamaktadır. Uyuşturucu kullandıkları için, satmadıkları için satanlar tutuklanıyor” dedi. GÖZ BEBEĞİNİZ OLAN ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN Kütahya Valisi Musa Işın “Tüketenler sadece kendi ailelerine ve vücutlarına zarar vermektedir. Değerli aileler, değerli anneler, değerli babalar göz bebeğiniz olan çocuklarınıza sahip çıkın onları uyuşturucu müptelalarına teslim etmeyin. Onları muhafaza edin. Eğer bilginiz dahilinde farkında olduğunuz zaman mutlaka emniyet teşkilatımıza haber verin. Sakın korkmayın. Ürkmeyin. Hiçbir şekilde zarar verilmeyecek ve ifşa edilmeyeceksiniz. Bu konuda sizlerden hassasiyet bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Göreve geldiği ilk günden itibaren uyuşturucu ile mücadele de etkin ve kararlı olan Kütahya Valisi Musa Işın, Millet Bahçesi açılışında yaptığı konuşmasında ailelere seslendi. Kütahya Valisi Musa Işın Uyuşturucu ile mücadelede ailelerin çok dikkatli olması gerektiğini söyleyerek “Çocuklarınıza sahip çıkın, onları uyuşturucu müptelalarına teslim etmeyin” uyarısında bulundu

Kütahya Valisi Musa Işın

BİZE AİT OLMAYAN BU İLLETLE HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM

Göreve geldiği ilk günden itibaren uyuşturucu ile mücadele de etkin ve kararlı olan Kütahya Valisi Musa Işın, Millet Bahçesi açılışında yaptığı konuşmasında ailelere seslendi. Kütahya Valisi Musa Işın Uyuşturucu ile mücadelede ailelerin çok dikkatli olması gerektiğini söyleyerek “Çocuklarınıza sahip çıkın, onları uyuşturucu müptelalarına teslim etmeyin” uyarısında bulundu.

Göreve geldiği ilk günden itibaren uyuşturucu ile mücadelede kararlı adımlar atan Kütahya Valisi Musa Işın Millet Bahçesi açılışında ailelere seslendi. Vali Işın “Bugün Türkiye’de bir uyuşturucu meselesi vardır. Kütahya halkı değerlerine bağlı, geleneklerine bağlı, inançlarına bağlı, büyüklerine saygılı olan bir halktır. Dolayısıyla bize ait olmayan bu illetin uyuşturucu belasının bu topraklara girmemesi için hep birlikte mücadele edelim” ifadelerine yer verdi.

DEĞERLİ KÜTAHYALILAR SİZLER VE ÇOCUKLARINIZ ÇOK KIYMETLİSİNİZ

Kütahya Valisi Musa Işın açılış konuşmasını uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ve ailelere uyarılarda bulunmak üzere ayırdı. Vali Işın Açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “ Değerli Kütahyalılar sizler ve çocuklarınız çok kıymetlisiniz. Gençler, sizler çok kıymetlisiniz, kendi geleceğinizi, hayatınızı, yaşamınızı kötü alışkanlıklarla heba etmeyin. Bugün Türkiye’de bir uyuşturucu meselesi vardır. Kütahya halkı değerlerine bağlı, geleneklerine bağlı, inançlarına bağlı, büyüklerine saygılı olan bir halktır. Dolayısıyla bize ait olmayan bu illetin uyuşturucu belasının bu topraklara girmemesi için hep birlikte mücadele edelim.

SATICILARIN PEŞİNDEYİZ

Vali Işın “Bu işi sadece emniyete bırakmayalım. Emniyet suç işleyenlerin peşindedir. Onlar her gün tutuklanmaktadır. Satıcıların peşindeyiz. Kimlerin yaptığını biliyoruz. Bunlar her gün tutuklanıyor. Ancak, bu işi ticaret olarak yapıp çocuklarımızı zehirleyen bu insanlar cezaevlerine gönderilirken bu işi kullanan ve tüketen çocuklarımız maalesef bunlar cezalandırılamamaktadır. Uyuşturucu kullandıkları için, satmadıkları için satanlar tutuklanıyor” dedi.

GÖZ BEBEĞİNİZ OLAN ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN

Kütahya Valisi Musa Işın “Tüketenler sadece kendi ailelerine ve vücutlarına zarar vermektedir. Değerli aileler, değerli anneler, değerli babalar göz bebeğiniz olan çocuklarınıza sahip çıkın onları uyuşturucu müptelalarına teslim etmeyin. Onları muhafaza edin. Eğer bilginiz dahilinde farkında olduğunuz zaman mutlaka emniyet teşkilatımıza haber verin. Sakın korkmayın. Ürkmeyin. Hiçbir şekilde zarar verilmeyecek ve ifşa edilmeyeceksiniz. Bu konuda sizlerden hassasiyet bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.