GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

ALKIŞLARLA KUPAYA VEDA ETTİK

Spor 11.11.2022 - 10:51, Güncelleme: 11.11.2022 - 10:51 2131+ kez okundu.
 

ALKIŞLARLA KUPAYA VEDA ETTİK

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Süper Ligin güçlü takımlarından Gaziantep FK'ya konuk olan Belediye Kütahyaspor, mücadele eden bir futbol ortaya koymasına karşın fırsatlardan yararlanamayarak 2-0 kaybederek kupaya veda etti.

  ALKIŞLARLA KUPAYA VEDA ETTİK Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Süper Ligin güçlü takımlarından Gaziantep FK'ya konuk olan Belediye Kütahyaspor, mücadele eden bir futbol ortaya koymasına karşın fırsatlardan yararlanamayarak 2-0 kaybederek kupaya veda etti. Sahaya Alper Kağan Çakır, Eyüp Poyraz, Önder Akdağ, İsmail Karakaş,Kadir Bilimlier, M.Fatih Kunat,Özgür Kazar, Emrah Dağ, Metehan Mertöz, Murat Elkatmış ve Ertuğrul Tekşen ile çıkan Belediye Kütahyaspor sahaya yedeklerini sürdü. ERTUĞRUL'UN KAFA VURUŞUNDA GOLE YAKLAŞTIK İlk on dakikalık bocalamanın ardından takımımız iyi top yapmaya ve rakip kaleye gitmeye başladı. Sağdan Murat'ın ortasında Ertuğrul'un kafa vuruşunda gole yaklaştık. Daha sonra soldan Özgür sürüklediği topla ceza sahasına girdi, Ertuğrul'a verdi. Onun sol ayakla şutu direkten döndü. Oyunu domine ettiğimiz bölümlerde rakip soldan geldi. Halil İbrahim ortaladı Abdülkadir Parmak kafayı vurdu kalecimiz çeldi dönen topu Pekhart gole çevirdi. SÜPER LİG TAKIMI GİBİ OYNAMAYA BAŞLADI Golden sonra harika bir atakla bir kez daha gole yaklaştık. Sağdan gelen Murat Elkatmış arka direkteki Özgür'e vermek yerine kaleye vurdu,kaleci çıkardı. Mutlak üçüncü pozisyumuzdu. Ev sahibinde de uzaktan şut savunmamıza da çarparak üst direkten döndü. İkinci devrede Gaziantep Süper ligin yıldızları Fıgueredo ve Maxim'i oyuna alarak maçı koparmak istedi. Ama kaptan Emrah'ın liderliğinde muazzam oynayan takımımız özellikle 60.dakikadan sonra adeta Süper lig takımı gibi oynamaya başladı. Metehan'ın harika ters topunda Özgür altı pas önünden topu auta gönderdi. GÖZE HOŞ GELEN BİR OYUNLA VE ALKIŞLARLA KUPAYA VEDA ETTİK Enes Gök ve Niyazi oyuna girdi. Enes Gök'ün Ertuğrul'a al da at diye verdiği pası Ertuğrul kaleciye nişanlamasa maça denge gelecekti. Kaçan beşinci net pozisyondan sonra bir şanssızlık daha yaşadık ve sağdan gelen ortaya savunmada kusursuz oynayan oyuncumuz İsmail Karakaş dokundu. Ters vuruşu ikinci kez ağlarımıza gitti. 2-0'dan sonra da Talha'nın pasında Enes Gök ile bir net pozisyonu daha gole çeviremedik. Kornerden altı pasta topla buluşan Emrah'ın şutu da üstten auta gitti. 7 net pozisyonda golü bulamadığımız maçta hiç katı defans yapmadan, yere yatıp zamana oynamadan ve rakibimiz kadar faul yapmadan, göze hoş gelen bir oyunla ve alkışlarla kupaya veda ettik.  
Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Süper Ligin güçlü takımlarından Gaziantep FK'ya konuk olan Belediye Kütahyaspor, mücadele eden bir futbol ortaya koymasına karşın fırsatlardan yararlanamayarak 2-0 kaybederek kupaya veda etti.
 





ALKIŞLARLA KUPAYA VEDA ETTİK

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Süper Ligin güçlü takımlarından Gaziantep FK'ya konuk olan Belediye Kütahyaspor, mücadele eden bir futbol ortaya koymasına karşın fırsatlardan yararlanamayarak 2-0 kaybederek kupaya veda etti.

Sahaya Alper Kağan Çakır, Eyüp Poyraz, Önder Akdağ, İsmail Karakaş,Kadir Bilimlier, M.Fatih Kunat,Özgür Kazar, Emrah Dağ, Metehan Mertöz, Murat Elkatmış ve Ertuğrul Tekşen ile çıkan Belediye Kütahyaspor sahaya yedeklerini sürdü.

ERTUĞRUL'UN KAFA VURUŞUNDA GOLE YAKLAŞTIK

İlk on dakikalık bocalamanın ardından takımımız iyi top yapmaya ve rakip kaleye gitmeye başladı. Sağdan Murat'ın ortasında Ertuğrul'un kafa vuruşunda gole yaklaştık. Daha sonra soldan Özgür sürüklediği topla ceza sahasına girdi, Ertuğrul'a verdi. Onun sol ayakla şutu direkten döndü. Oyunu domine ettiğimiz bölümlerde rakip soldan geldi. Halil İbrahim ortaladı Abdülkadir Parmak kafayı vurdu kalecimiz çeldi dönen topu Pekhart gole çevirdi.

SÜPER LİG TAKIMI GİBİ OYNAMAYA BAŞLADI

Golden sonra harika bir atakla bir kez daha gole yaklaştık. Sağdan gelen Murat Elkatmış arka direkteki Özgür'e vermek yerine kaleye vurdu,kaleci çıkardı. Mutlak üçüncü pozisyumuzdu. Ev sahibinde de uzaktan şut savunmamıza da çarparak üst direkten döndü. İkinci devrede Gaziantep Süper ligin yıldızları Fıgueredo ve Maxim'i oyuna alarak maçı koparmak istedi. Ama kaptan Emrah'ın liderliğinde muazzam oynayan takımımız özellikle 60.dakikadan sonra adeta Süper lig takımı gibi oynamaya başladı. Metehan'ın harika ters topunda Özgür altı pas önünden topu auta gönderdi.

GÖZE HOŞ GELEN BİR OYUNLA VE ALKIŞLARLA KUPAYA VEDA ETTİK

Enes Gök ve Niyazi oyuna girdi. Enes Gök'ün Ertuğrul'a al da at diye verdiği pası Ertuğrul kaleciye nişanlamasa maça denge gelecekti. Kaçan beşinci net pozisyondan sonra bir şanssızlık daha yaşadık ve sağdan gelen ortaya savunmada kusursuz oynayan oyuncumuz İsmail Karakaş dokundu. Ters vuruşu ikinci kez ağlarımıza gitti. 2-0'dan sonra da Talha'nın pasında Enes Gök ile bir net pozisyonu daha gole çeviremedik. Kornerden altı pasta topla buluşan Emrah'ın şutu da üstten auta gitti. 7 net pozisyonda golü bulamadığımız maçta hiç katı defans yapmadan, yere yatıp zamana oynamadan ve rakibimiz kadar faul yapmadan, göze hoş gelen bir oyunla ve alkışlarla kupaya veda ettik.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.