GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

BEKLEMEDİKLERİ ANDA VURDUK 1-1

Spor 12.12.2022 - 17:52, Güncelleme: 12.12.2022 - 17:52 2177+ kez okundu.
 

BEKLEMEDİKLERİ ANDA VURDUK 1-1

Haftanın en zor maçlarından birine çıkan Belediye Kütahyaspor Dumlupınar Stadyumunda Karşıyaka Sporu ağırladı. İlk yarı karşılıklı gol denemeleri ile devam eden karşılaşma da her iki takımında müthiş mücadelesi sahaya yansıdı. Zorlu maç 1-1 eşitlikle bitti. Belediye Kütahyaspor bir an olsun mücadeleyi elinden bırakmadığı karşılaşmada son dakika rahat bir nefes aldı.

  BEKLEMEDİKLERİ ANDA VURDUK 1-1 Haftanın en zor maçlarından birine çıkan Belediye Kütahyaspor Dumlupınar Stadyumunda Karşıyaka Sporu ağırladı. İlk yarı karşılıklı gol denemeleri ile devam eden karşılaşma da her iki takımında müthiş mücadelesi sahaya yansıdı. Zorlu maç 1-1 eşitlikle bitti. Belediye Kütahyaspor bir an olsun mücadeleyi elinden bırakmadığı karşılaşmada son dakika rahat bir nefes aldı. GALİBİYET KİBİRİNE SON DAKİKA VURUŞU İlk yarının başlarında erken gelen gol ile Karşıyaka futbolcuları son dakikaya kadar ellerinde tuttukları 1-0’lık skoru fırsat bilerek her defasında oyunu soğutan hamleler yaparak adeta bu oyun böyle gidecekmiş ve kendileri 3 puanı alacaklarmış edasıyla hor gördükleri temsilcimiz futbolcuları gereken cevabı sabırla beklemedikleri bir anda gösterdi. SAHADAN İLK YARI MAĞLUP AYRILDIK İlk yarı karşılaşmasının 25. Dakikasında Karşıyaka ekibinin kazandıkları köşe vuruşu sonrasında kaydedilen gol sonrasında misafir takım ekibi 1-0 ‘lık üstünlüğü elinde tuttu. Gol sonrası ataklarını geliştiren temsilcimiz Belediye Kütahyspor ilk yarının son dakikalarında neredeyse Karşıyaka kalesine kamp kurarak gol arayışlarına devam etti. Fakat istediği şansı yakalayamayan temsilcimiz ilk yarı sonunda 1-0’lık skorla soyunma odasına mağlup girdi. OYUNU SOĞUTTULAR Üstünlüğü elinde bulunduran Karşıyaka spor ikinci yarıda da ilk yarıda kaldığı yerden devam ederek sürekli oyunu soğutan hareketlerde bulundular. 3 puan için mücadele eden her iki takımda üstünlüğü elinde tutmak için sahada ter döküyor. Fakat konuk takım bunu bir fırsat bilerek topun her kendilerine gelmesinin ardından oyunu soğutan bir anlayışla taraftarı ve sahada bulunan temsilcimiz Belediye Kütahyaspor futbolcularını çileden çıkarttı. Hakemin oyunu maçın başından beri soğutan karşıya kalecisi Yusuf Balcı’ya hiç kart göstermemsi de tepkilere neden oldu. İlerleyen dakikalarda sakatlanan Karşıyaka kalecisi Yusuf Balcı oyundan çıkarak yerini Erdoğan Açar’a bıraktı. Açar’da aynı oyunu soğutma çabaları hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. SKORA DENGE 88. DAKİKADA ALİ KEMAL’DEN GELDİ Taraftarın sabırsızlıkla beklediği Karşıyaka kalesine atılacak bir gol ilerleyen dakikalara rağmen bir türlü kaydedilmedi. Artık maçın sonuna yaklaşıldığında ve umutların tükendiği anda gelen gol sonrasında Dumlupınar Stadyumu adeta inledi. Zorlu karşılaşmada söz sırası Kütahya spora geçmiş ve dakikalar 88’i gösterdiğinde Ali kemal Özkan müthiş bir gole imzasını atıyor. Dumlupınar stadyumunda herkes rahat bir nefes alıyor. Bu gole birlikte temsilcimiz Belediye Kütahyaspor dengeyi sağlayarak karşılaşmadan 1 puan aldı. Zorlu Karşıyaka mücadelesi 1-1 eşitlikle biterek  her iki takımda 1 puana razı oldu.    
Haftanın en zor maçlarından birine çıkan Belediye Kütahyaspor Dumlupınar Stadyumunda Karşıyaka Sporu ağırladı. İlk yarı karşılıklı gol denemeleri ile devam eden karşılaşma da her iki takımında müthiş mücadelesi sahaya yansıdı. Zorlu maç 1-1 eşitlikle bitti. Belediye Kütahyaspor bir an olsun mücadeleyi elinden bırakmadığı karşılaşmada son dakika rahat bir nefes aldı.
 





BEKLEMEDİKLERİ ANDA VURDUK 1-1

Haftanın en zor maçlarından birine çıkan Belediye Kütahyaspor Dumlupınar Stadyumunda Karşıyaka Sporu ağırladı. İlk yarı karşılıklı gol denemeleri ile devam eden karşılaşma da her iki takımında müthiş mücadelesi sahaya yansıdı. Zorlu maç 1-1 eşitlikle bitti. Belediye Kütahyaspor bir an olsun mücadeleyi elinden bırakmadığı karşılaşmada son dakika rahat bir nefes aldı.

GALİBİYET KİBİRİNE SON DAKİKA VURUŞU

İlk yarının başlarında erken gelen gol ile Karşıyaka futbolcuları son dakikaya kadar ellerinde tuttukları 1-0’lık skoru fırsat bilerek her defasında oyunu soğutan hamleler yaparak adeta bu oyun böyle gidecekmiş ve kendileri 3 puanı alacaklarmış edasıyla hor gördükleri temsilcimiz futbolcuları gereken cevabı sabırla beklemedikleri bir anda gösterdi.

SAHADAN İLK YARI MAĞLUP AYRILDIK

İlk yarı karşılaşmasının 25. Dakikasında Karşıyaka ekibinin kazandıkları köşe vuruşu sonrasında kaydedilen gol sonrasında misafir takım ekibi 1-0 ‘lık üstünlüğü elinde tuttu. Gol sonrası ataklarını geliştiren temsilcimiz Belediye Kütahyspor ilk yarının son dakikalarında neredeyse Karşıyaka kalesine kamp kurarak gol arayışlarına devam etti. Fakat istediği şansı yakalayamayan temsilcimiz ilk yarı sonunda 1-0’lık skorla soyunma odasına mağlup girdi.

OYUNU SOĞUTTULAR

Üstünlüğü elinde bulunduran Karşıyaka spor ikinci yarıda da ilk yarıda kaldığı yerden devam ederek sürekli oyunu soğutan hareketlerde bulundular. 3 puan için mücadele eden her iki takımda üstünlüğü elinde tutmak için sahada ter döküyor. Fakat konuk takım bunu bir fırsat bilerek topun her kendilerine gelmesinin ardından oyunu soğutan bir anlayışla taraftarı ve sahada bulunan temsilcimiz Belediye Kütahyaspor futbolcularını çileden çıkarttı. Hakemin oyunu maçın başından beri soğutan karşıya kalecisi Yusuf Balcı’ya hiç kart göstermemsi de tepkilere neden oldu. İlerleyen dakikalarda sakatlanan Karşıyaka kalecisi Yusuf Balcı oyundan çıkarak yerini Erdoğan Açar’a bıraktı. Açar’da aynı oyunu soğutma çabaları hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

SKORA DENGE 88. DAKİKADA ALİ KEMAL’DEN GELDİ

Taraftarın sabırsızlıkla beklediği Karşıyaka kalesine atılacak bir gol ilerleyen dakikalara rağmen bir türlü kaydedilmedi. Artık maçın sonuna yaklaşıldığında ve umutların tükendiği anda gelen gol sonrasında Dumlupınar Stadyumu adeta inledi. Zorlu karşılaşmada söz sırası Kütahya spora geçmiş ve dakikalar 88’i gösterdiğinde Ali kemal Özkan müthiş bir gole imzasını atıyor. Dumlupınar stadyumunda herkes rahat bir nefes alıyor. Bu gole birlikte temsilcimiz Belediye Kütahyaspor dengeyi sağlayarak karşılaşmadan 1 puan aldı. Zorlu Karşıyaka mücadelesi 1-1 eşitlikle biterek  her iki takımda 1 puana razı oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.