GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

BELEDİYE KÜTAHYASPOR 3’ÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİ

Spor 18.04.2023 - 16:28, Güncelleme: 18.04.2023 - 16:28 3671+ kez okundu.
 

BELEDİYE KÜTAHYASPOR 3’ÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİ

3. lig 1. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşı karşıya geldi. Hafta içinde sahasında 1922 Konyaspor’u son dakika da attığı penaltı golüyle mağlup etmeyi başaran Belediye Kütahyaspor, bu kez yine düşme hattındaki rakibi Şile Yıldızspor karşısında 3 puanı hanesine yazdırdı

  BELEDİYE KÜTAHYASPOR  3’ÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİ 3. lig 1. Grupta mücadele eden  Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşı karşıya geldi. Hafta içinde sahasında 1922 Konyaspor’u son dakika da attığı penaltı golüyle mağlup etmeyi başaran Belediye Kütahyaspor, bu kez yine düşme hattındaki rakibi Şile Yıldızspor karşısında 3 puanı hanesine yazdırdı Karşılaşmaya orta sahada değişikliklerle başlayan Belediye Kütahyaspor, baskılı bir oyun ortaya koysa da geriye düştü. Maçın 6’ıncı dakikasında kontra atakla çıkan Şile Yıldızspor Çağlar’ın golüyle 1-0’ı yakaladı. Golden sonra Belediye Kütahyaspor rakip kalede gol ararken, Şile Yıldızspor sahasına kapanarak kontra ataklar yakalamaya çalıştı. Belediye Kütahyaspor ilk etkili atağında gole yaklaşsa da direkleri geçemedi. İlk yarı boyunca gol arayan Kütahyaspor soyunma odasına 1-0 geride girdi. KÜTAHYASPOR ARADIĞI GOLÜ 54’ÜNCÜ DAKİKA DA BULDU Maçın ikinci yarısına Belediye Kütahyaspor oyuncu değişikliği ile başladı. Niyazi Çolak’ın yerine Bilal Şeflek oyuna dahil olurken, Kütahyaspor aradığı golü 54’üncü dakikasında buldu. Son haftaların golcü ismi Talha Mayhoş attığı golle takımına eşitliği getirirken, bu golle birlikte pozisyon sayısı da arttı. Talha’nın golüyle eşitliği yakalayan ve galibiyet golü için bastıran Belediye Kütahyaspor, sakatlıktan yeni kurtulan Ali Kemal Özkan ile 70’ınci dakika da golü bulmayı başardı. Bu golle 2-1 öne geçen ve geri dönüşe imza atan Belediye Kütahyaspor maçın kalan dakikalarında sahaya hakim olan ve kontrolü bırakmayan bir oyun sergiledi. Şile Yıldızspor’a gol fırsatı vermeyen Belediye Kütahyaspor hanesine 3 puanı yazdırdı. BELEDİYE KÜTAHYASPOR 3’ÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİ Belediye Kütahyaspor, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere oynadığı 2 maçta 6 puan alırken, zirve ile puan farkını da 5’e düşürdü. Lider Mersin deplasmanda Hacettepe ile berabere kalırken, Ordu ise mağlup oldu.  Alınan sonuçların ardından Belediye Kütahyaspor 3’üncü sıraya yükseldi.
3. lig 1. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşı karşıya geldi. Hafta içinde sahasında 1922 Konyaspor’u son dakika da attığı penaltı golüyle mağlup etmeyi başaran Belediye Kütahyaspor, bu kez yine düşme hattındaki rakibi Şile Yıldızspor karşısında 3 puanı hanesine yazdırdı
 





BELEDİYE KÜTAHYASPOR  3’ÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİ

3. lig 1. Grupta mücadele eden  Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşı karşıya geldi. Hafta içinde sahasında 1922 Konyaspor’u son dakika da attığı penaltı golüyle mağlup etmeyi başaran Belediye Kütahyaspor, bu kez yine düşme hattındaki rakibi Şile Yıldızspor karşısında 3 puanı hanesine yazdırdı

Karşılaşmaya orta sahada değişikliklerle başlayan Belediye Kütahyaspor, baskılı bir oyun ortaya koysa da geriye düştü. Maçın 6’ıncı dakikasında kontra atakla çıkan Şile Yıldızspor Çağlar’ın golüyle 1-0’ı yakaladı. Golden sonra Belediye Kütahyaspor rakip kalede gol ararken, Şile Yıldızspor sahasına kapanarak kontra ataklar yakalamaya çalıştı. Belediye Kütahyaspor ilk etkili atağında gole yaklaşsa da direkleri geçemedi. İlk yarı boyunca gol arayan Kütahyaspor soyunma odasına 1-0 geride girdi.

KÜTAHYASPOR ARADIĞI GOLÜ 54’ÜNCÜ DAKİKA DA BULDU

Maçın ikinci yarısına Belediye Kütahyaspor oyuncu değişikliği ile başladı. Niyazi Çolak’ın yerine Bilal Şeflek oyuna dahil olurken, Kütahyaspor aradığı golü 54’üncü dakikasında buldu. Son haftaların golcü ismi Talha Mayhoş attığı golle takımına eşitliği getirirken, bu golle birlikte pozisyon sayısı da arttı. Talha’nın golüyle eşitliği yakalayan ve galibiyet golü için bastıran Belediye Kütahyaspor, sakatlıktan yeni kurtulan Ali Kemal Özkan ile 70’ınci dakika da golü bulmayı başardı. Bu golle 2-1 öne geçen ve geri dönüşe imza atan Belediye Kütahyaspor maçın kalan dakikalarında sahaya hakim olan ve kontrolü bırakmayan bir oyun sergiledi. Şile Yıldızspor’a gol fırsatı vermeyen Belediye Kütahyaspor hanesine 3 puanı yazdırdı.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR 3’ÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİ

Belediye Kütahyaspor, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere oynadığı 2 maçta 6 puan alırken, zirve ile puan farkını da 5’e düşürdü. Lider Mersin deplasmanda Hacettepe ile berabere kalırken, Ordu ise mağlup oldu.  Alınan sonuçların ardından Belediye Kütahyaspor 3’üncü sıraya yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.