GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

BİZLERE GÜÇ VE HEYECAN KATTI

Gündem 11.09.2023 - 11:56, Güncelleme: 11.09.2023 - 11:56 6157+ kez okundu.
 

BİZLERE GÜÇ VE HEYECAN KATTI

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde Kütahya Valisi Musa Işın’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

BİZLERE GÜÇ VE HEYECAN KATTI Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde Kütahya Valisi Musa Işın’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete KÜGİAD Başkan Osman Altınkaya’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Güler Ezgi Doğan Turan ve Süleyman Selvi, Yönetim Kurulu Üyeleri Emirhan Aydın, Selçuk Akar, Burak Yurdagül ve Serkan Muştuer ile birlikte KÜGİAD Üyelerinden Ali Göktekin katıldı. GENÇLER İÇİN DESTEK İSTEDİK Ziyaretin verimli ve samimi bir ortamda geçtiğini, derneği yapısı ve devam eden çalışmaları hakkında Vali Musa Işın’a bilgi sunduklarını söyleyen KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya:”Sayın Valimizden, Kütahya’daki genç girişimcilere destek olmasını talep ettik. Valimiz Musa Işın’ın, Türkiye için genç girişimcilerin önemli olduğunu söylemesi ve devletin verdiği imkanlar dahilinde her zaman yanımızda olacağını söylemesi bizlere ayrı bir heyecan ve güç kattı. Biz de Kütahya’ya katma değer sağlamak adına Sayın Valimiz önderliğinde yapılacak ortak çalışmalarda da her türlü ekip çalışmasına hazır olduğumuzu ifade ettik.”dedi. PROJEMİZİ ÇOK BEĞENDİ Göreve geldikleri tarihten sonra başlattıkları “Ağabey-kardeş” projesinin Vali Işın tarafından takdirle karşılandığını söyleyen Başkan Altınkaya:”Sayın Valimiz bizleri samimi olarak dinledi. Ağabey-kardeş projemizin önemine vurgu yaptı ve kendisi de sivil hayatta bizlerle birlikte olmaya gayret edeceğini söyledi. Büyüklerimizin bu yaklaşımı ve tecrübeleri bizim gibi genç girişimler için büyük önem taşıyor.”dedi. VALİ IŞIN AİLE PİKNİĞİNE KATILACAK KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ayrıca, Vali Işın’ı Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin kuruluşun 30.yılı nedeniyle 10 Eylül Pazar günü Çamlıca tabiat parkındaki aile pikniğine davet ettiklerini belirterek:”Sayın Valimiz bu davetimiz üzerine bizi kırmadı ve katılma sözü verdi. İnanıyoruz ki aile pikniğimiz. çok güzel bir atmosferde ve büyük bir katılımla gerçekleşecek.”dedi.
Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde Kütahya Valisi Musa Işın’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

BİZLERE GÜÇ VE HEYECAN KATTI

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde Kütahya Valisi Musa Işın’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarete KÜGİAD Başkan Osman Altınkaya’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Güler Ezgi Doğan Turan ve Süleyman Selvi, Yönetim Kurulu Üyeleri Emirhan Aydın, Selçuk Akar, Burak Yurdagül ve Serkan Muştuer ile birlikte KÜGİAD Üyelerinden Ali Göktekin katıldı.

GENÇLER İÇİN DESTEK İSTEDİK

Ziyaretin verimli ve samimi bir ortamda geçtiğini, derneği yapısı ve devam eden çalışmaları hakkında Vali Musa Işın’a bilgi sunduklarını söyleyen KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya:”Sayın Valimizden, Kütahya’daki genç girişimcilere destek olmasını talep ettik. Valimiz Musa Işın’ın, Türkiye için genç girişimcilerin önemli olduğunu söylemesi ve devletin verdiği imkanlar dahilinde her zaman yanımızda olacağını söylemesi bizlere ayrı bir heyecan ve güç kattı. Biz de Kütahya’ya katma değer sağlamak adına Sayın Valimiz önderliğinde yapılacak ortak çalışmalarda da her türlü ekip çalışmasına hazır olduğumuzu ifade ettik.”dedi.

PROJEMİZİ ÇOK BEĞENDİ

Göreve geldikleri tarihten sonra başlattıkları “Ağabey-kardeş” projesinin Vali Işın tarafından takdirle karşılandığını söyleyen Başkan Altınkaya:”Sayın Valimiz bizleri samimi olarak dinledi. Ağabey-kardeş projemizin önemine vurgu yaptı ve kendisi de sivil hayatta bizlerle birlikte olmaya gayret edeceğini söyledi. Büyüklerimizin bu yaklaşımı ve tecrübeleri bizim gibi genç girişimler için büyük önem taşıyor.”dedi.

VALİ IŞIN AİLE PİKNİĞİNE KATILACAK

KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ayrıca, Vali Işın’ı Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin kuruluşun 30.yılı nedeniyle 10 Eylül Pazar günü Çamlıca tabiat parkındaki aile pikniğine davet ettiklerini belirterek:”Sayın Valimiz bu davetimiz üzerine bizi kırmadı ve katılma sözü verdi. İnanıyoruz ki aile pikniğimiz. çok güzel bir atmosferde ve büyük bir katılımla gerçekleşecek.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.