GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

GEDİZ’DE 18. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Spor 22.06.2022 - 16:25, Güncelleme: 22.06.2022 - 16:25 4575+ kez okundu.
 

GEDİZ’DE 18. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen 18. Halı Saha Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

  GEDİZ’DE 18. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen 18. Halı Saha Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Turnuvanın final maçına; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Demirdağ, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Av.Mesut Yörük, Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Sait Aydemir, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. 25 TAKIM 124 FUTBOLCU KATILDI VE 3 BİN TARAFTAR TURNUVAYI İZLEDİ Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen 18. Halı Saha Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Gediz Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesislerinde 25 takım, 124 futbolcu ve turnuva süresince 3000 seyircinin katıldığı turnuvanın şampiyonu Kılıç Timi Spor oldu.   AMAÇ BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRMEK Gediz Belediye Başkanı Akçadurak yaptığı açıklamada; “Pandemi nedeniyle iki senedir halı saha turnuvasının yapılmadığını, bu yıl 18.si düzenlenen turnuvada hedeflenenin birlik, beraberlik ve dostluğu kaynaştırmak olduğunu belirterek, turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara, düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek şampiyon olan takımları yürekten kutluyorum.” açıklamasında bulundu. Turnuvada Kılıç Timi Takımı birinci, Ulusoy Süt Takımı ikinci, Ayyıldız Takımı üçüncü oldu. Turnuva sonunda düzenlenen madalya ve kupa töreninde protokol üyeleri tarafından turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sponsor firmalara teşekkür belgeleri, Turnuva birincisi Kılıç Timi Takımı ,ikincisi Ulusoy Süt Takımı, üçüncü  Ayyıldız Takımı sporcularına madalyaları ve kupaları takdim edildi.  
Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen 18. Halı Saha Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.
 




GEDİZ’DE 18. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen 18. Halı Saha Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

Turnuvanın final maçına; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Demirdağ, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Av.Mesut Yörük, Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Sait Aydemir, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

25 TAKIM 124 FUTBOLCU KATILDI VE 3 BİN TARAFTAR TURNUVAYI İZLEDİ

Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen 18. Halı Saha Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Gediz Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesislerinde 25 takım, 124 futbolcu ve turnuva süresince 3000 seyircinin katıldığı turnuvanın şampiyonu Kılıç Timi Spor oldu.

 

AMAÇ BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRMEK

Gediz Belediye Başkanı Akçadurak yaptığı açıklamada; “Pandemi nedeniyle iki senedir halı saha turnuvasının yapılmadığını, bu yıl 18.si düzenlenen turnuvada hedeflenenin birlik, beraberlik ve dostluğu kaynaştırmak olduğunu belirterek, turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara, düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek şampiyon olan takımları yürekten kutluyorum.” açıklamasında bulundu. Turnuvada Kılıç Timi Takımı birinci, Ulusoy Süt Takımı ikinci, Ayyıldız Takımı üçüncü oldu. Turnuva sonunda düzenlenen madalya ve kupa töreninde protokol üyeleri tarafından turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sponsor firmalara teşekkür belgeleri, Turnuva birincisi Kılıç Timi Takımı ,ikincisi Ulusoy Süt Takımı, üçüncü  Ayyıldız Takımı sporcularına madalyaları ve kupaları takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.