GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

GEDİZ’DEN ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK

Gündem 18.10.2023 - 09:44, Güncelleme: 18.10.2023 - 09:44 2510+ kez okundu.
 

GEDİZ’DEN ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK

Dünya kick boks şampiyonu antrenör Duygu Doğrayan Ocak " Gediz'den şampiyonlar çıkacak"

DÜNYA KİCK BOKS ŞAMPİYONU OCAK ; GEDİZ’DEN ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK Gediz ilçesinde Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında açılan Kick Boks kursu büyük ilgi görüyor. Antrenörler Dünya Şampiyonu Duygu Doğrayan Ocak ; “Gediz’den dünya şampiyonları çıkartmak için çalışıyoruz.”dedi. Gediz ilçesinde KİCK BOKS’a büyük ilgi olduğunu ifade eden Dünya Şampiyonu Duygu Doğrayan Ocak, “Kulübümüzde 50 tane sporcumuz var. Hepsi farklı kategorilerde Türkiye ve dünya kupası dereceli sporcular. 2 çocuğum var ikisi de milli takıma seçildiler. Kızım ve oğlum Kick Boks ve taekwondo branşıyla uğraşıyorlar. Eşim de antrenör. Biz ailece sporun içinden geliyoruz. Spor sevdalısıyız. Gediz’de Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Spor işbirliği ile kurslarımızı açtık. Gediz bizim memleketimiz. İzmir’de spor kulübü olarak Milli Takıma sporcular gönderdik. Bu sporcularımız da Gediz’de antrenmanlarını yaptılar. Buraya kampa getirdik çocuklarımızı. Buradaki ilgi alaka dikkatimizi çekti. Muhammed Keskin müdürümüzün bize olan ilgisi, bize karşı özverili davranışları bizi Gediz’e bağladı. Gedizliler çok sıcakkanlı, çocuklar kick boks sporunu çok seviyorlar. İzmir’de yakaladığımız başarıyı aynı şekilde Gediz’de de başarmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Dünya kick boks şampiyonu antrenör Duygu Doğrayan Ocak " Gediz'den şampiyonlar çıkacak"

DÜNYA KİCK BOKS ŞAMPİYONU OCAK ;
GEDİZ’DEN ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK

Gediz ilçesinde Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında açılan Kick Boks kursu büyük ilgi görüyor. Antrenörler Dünya Şampiyonu Duygu Doğrayan Ocak ; “Gediz’den dünya şampiyonları çıkartmak için çalışıyoruz.”dedi.

Gediz ilçesinde KİCK BOKS’a büyük ilgi olduğunu ifade eden Dünya Şampiyonu Duygu Doğrayan Ocak, “Kulübümüzde 50 tane sporcumuz var. Hepsi farklı kategorilerde Türkiye ve dünya kupası dereceli sporcular. 2 çocuğum var ikisi de milli takıma seçildiler. Kızım ve oğlum Kick Boks ve taekwondo branşıyla uğraşıyorlar. Eşim de antrenör. Biz ailece sporun içinden geliyoruz. Spor sevdalısıyız. Gediz’de Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Spor işbirliği ile kurslarımızı açtık. Gediz bizim memleketimiz. İzmir’de spor kulübü olarak Milli Takıma sporcular gönderdik. Bu sporcularımız da Gediz’de antrenmanlarını yaptılar. Buraya kampa getirdik çocuklarımızı. Buradaki ilgi alaka dikkatimizi çekti. Muhammed Keskin müdürümüzün bize olan ilgisi, bize karşı özverili davranışları bizi Gediz’e bağladı. Gedizliler çok sıcakkanlı, çocuklar kick boks sporunu çok seviyorlar. İzmir’de yakaladığımız başarıyı aynı şekilde Gediz’de de başarmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.