GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

HAKEMİN YARDIMI MERSİNE BİR PUAN KAZANDIRDI

Spor 13.03.2023 - 13:27, Güncelleme: 13.03.2023 - 13:27 4554+ kez okundu.
 

HAKEMİN YARDIMI MERSİNE BİR PUAN KAZANDIRDI

Belediye Kütahya spor, Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’u Dumlu’da ağırladı. Bir çok pozisyona girilen karşılaşmada temsilcimiz Belediye Kütahyaspor ilk yarı attığı 1 gol ile karşılaşmanın kazananı olacakken orta hakem Celal Bayraklı’nın yardımı ile Mersin takımına 1 puan hediye etti.

  HAKEMİN YARDIMI MERSİNE BİR PUAN KAZANDIRDI Belediye Kütahya spor,  Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’u Dumlu’da ağırladı. Bir çok pozisyona girilen karşılaşmada temsilcimiz Belediye Kütahyaspor ilk yarı attığı 1 gol ile karşılaşmanın kazananı olacakken orta hakem Celal Bayraklı’nın yardımı ile Mersin takımına 1 puan hediye etti. Bu hafta Lider Mersin İdman Yurdusporu ağırlayan Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor karşılaşmasına damga vuran hakem hataları oldu. Maçın ilk yarısını 1-0 üstünlükle bitiren Belediye Kütahyaspor ikinci yarı 75. Dakikada orta hakem Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’a penaltı hediye etti. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanarak her iki takımda bir ’er puan aldı. B. KÜTAHYASPOR MÜCADELECİ OYUNU İLE GÖZ DOLDURDU Belediye Kütahya spor,  konuk ettiği Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor karşılaşmasının ilk düdüğü çalınmasının ardından maça hızlı başlayan temsilcimiz mücadeleci oyunu ile göz doldurdu. Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklarla her iki takımda gol arayışlarına devam etti. MAÇIN 4,17’DAKİKASINDA TARAFTARDAN ANLAMLI DESTEK  Kahramanmaraşta yaşanan ve ülkemizi yasa boğan depremler nedeniyle depremzedelere gönderilmek üzere kapalı tribün taraftarları karşılaşmanın 4,17 dakikasında sahayı top yağmuruna tutarak depremzedelerin yanlarında olduklarını bir kez daha gösterdiler. İLK YARI KÜTAHYASPOR GALİBİYETİ Karşılaşmanın ilk yarı galibi olan Belediye Kütahayspor lidere maç boyunca göz açtırmadı. Yaptığı paslar ve oyuncuların birbirleri ile düzenli pas alışverişleri karşılaşmanın 23 dakikasında Niyazi Çolak’ın attığı müthiş gol ile golü kazandırarak temsilcimiz Belediye Kütahyaspor ilk yarının galibi oldu. LİDERE HAKEMİN PENALTI HEDİYESİ Belediye Kütahyaspor, Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’u elinden kıl payı kaçırdı. Hakemin desteği ile bir puan alan lider mersin idman yurdu maçı ter atmadan kazandı. İkinci yarı durağan futbol izlenen karşılaşmada temsilcimiz Belediye Kütahyaspor gol arayışlarına aralıksız devam etti. Gol fırsatlarını sürekli kaçıran temsilcimiz lidere en az üç gol daha atarak lideri puansız gönderebilecek yeteneğe sahipti. Fakat orta hakem Celal Bayraklı liderin eli boş gitmesine gönlü razı olmayarak Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’a penaltı hediye etti.  72. Dakikada kazanılan penaltı sonrası karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Taraftarların haksız penaltı vererek maçı hediye eden hakeme karşı tepkileri çok yüksek oldu.  
Belediye Kütahya spor, Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’u Dumlu’da ağırladı. Bir çok pozisyona girilen karşılaşmada temsilcimiz Belediye Kütahyaspor ilk yarı attığı 1 gol ile karşılaşmanın kazananı olacakken orta hakem Celal Bayraklı’nın yardımı ile Mersin takımına 1 puan hediye etti.
 





HAKEMİN YARDIMI MERSİNE BİR PUAN KAZANDIRDI

Belediye Kütahya spor,  Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’u Dumlu’da ağırladı. Bir çok pozisyona girilen karşılaşmada temsilcimiz Belediye Kütahyaspor ilk yarı attığı 1 gol ile karşılaşmanın kazananı olacakken orta hakem Celal Bayraklı’nın yardımı ile Mersin takımına 1 puan hediye etti.

Bu hafta Lider Mersin İdman Yurdusporu ağırlayan Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor karşılaşmasına damga vuran hakem hataları oldu. Maçın ilk yarısını 1-0 üstünlükle bitiren Belediye Kütahyaspor ikinci yarı 75. Dakikada orta hakem Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’a penaltı hediye etti. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanarak her iki takımda bir ’er puan aldı.

B. KÜTAHYASPOR MÜCADELECİ OYUNU İLE GÖZ DOLDURDU

Belediye Kütahya spor,  konuk ettiği Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor karşılaşmasının ilk düdüğü çalınmasının ardından maça hızlı başlayan temsilcimiz mücadeleci oyunu ile göz doldurdu. Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklarla her iki takımda gol arayışlarına devam etti.

MAÇIN 4,17’DAKİKASINDA TARAFTARDAN ANLAMLI DESTEK

 Kahramanmaraşta yaşanan ve ülkemizi yasa boğan depremler nedeniyle depremzedelere gönderilmek üzere kapalı tribün taraftarları karşılaşmanın 4,17 dakikasında sahayı top yağmuruna tutarak depremzedelerin yanlarında olduklarını bir kez daha gösterdiler.

İLK YARI KÜTAHYASPOR GALİBİYETİ

Karşılaşmanın ilk yarı galibi olan Belediye Kütahayspor lidere maç boyunca göz açtırmadı. Yaptığı paslar ve oyuncuların birbirleri ile düzenli pas alışverişleri karşılaşmanın 23 dakikasında Niyazi Çolak’ın attığı müthiş gol ile golü kazandırarak temsilcimiz Belediye Kütahyaspor ilk yarının galibi oldu.

LİDERE HAKEMİN PENALTI HEDİYESİ

Belediye Kütahyaspor, Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’u elinden kıl payı kaçırdı. Hakemin desteği ile bir puan alan lider mersin idman yurdu maçı ter atmadan kazandı. İkinci yarı durağan futbol izlenen karşılaşmada temsilcimiz Belediye Kütahyaspor gol arayışlarına aralıksız devam etti. Gol fırsatlarını sürekli kaçıran temsilcimiz lidere en az üç gol daha atarak lideri puansız gönderebilecek yeteneğe sahipti. Fakat orta hakem Celal Bayraklı liderin eli boş gitmesine gönlü razı olmayarak Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu spor’a penaltı hediye etti.  72. Dakikada kazanılan penaltı sonrası karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Taraftarların haksız penaltı vererek maçı hediye eden hakeme karşı tepkileri çok yüksek oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.