GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

HOPA’DA KAYBETTİK DUMLU’DA ALACAĞIZ

Gündem 13.05.2022 - 15:04, Güncelleme: 13.05.2022 - 15:04 3808+ kez okundu.
 

HOPA’DA KAYBETTİK DUMLU’DA ALACAĞIZ

Belediye Kütahyaspor Play-Off deplasmanında Artvin Hopa spora konuk oldu. Karşılaşma Hopa sporun 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı. Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor Artvin Hopa spor karşılaşmasından 90+3 dakikada Onur Garip’in ağlara gönderdiği gol ile sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

  HOPA’DA KAYBETTİK DUMLU’DA ALACAĞIZ Belediye Kütahyaspor Play-Off deplasmanında Artvin Hopa spora konuk oldu. Karşılaşma Hopa sporun 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.  Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor Artvin Hopa spor karşılaşmasından 90+3 dakikada Onur Garip’in ağlara gönderdiği gol ile sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. OĞUZHAN KENDİ KALESİNE ATTI 2.Lig Play-Off karşılaşması Artvin Hopa spor sahasında karşı karşıya gelen temsilcimiz Belediye Kütahyaspor 12 Dakikada Oğuzhan Kandemir’in kendi kalemize attığı gol sonrasında ilk yarı tamamlandı. İkinci yarı baskılı oyunu ile mücadeleyi bırakmayan belediye Kütahyaspor futbolcuları  81. Dakikada Bilal Çebi’nin kale ağlarımıza gönderdiği gole engel olamadı. 90+3’DE ONUR GARİP’İN AYAĞINDAN GOLÜ BULDUK İkinci yarının son saniyelerinde Onur Garip ile yakaladığımız gol ile temsilcimiz Belediye Kütahyaspor Artvin Hopa Play-Off karşılaşmasından 2-1 mağlup olarak ayrıldı. HOPA’DA KAYBETTİK DUMLU’DA ALACAĞIZ Artvin Hopa sporla kendi sahamızda oynayacağımız maç ise çok kritik bir maç olacak ve bu maça çok iyi hazırlanarak Artvin Hopa spora Kütahyaspor’un gerçek yüzünü göstermemiz gerekiyor. Takım inandı. Futbolcular inandı. Şehir inandı. Bu yolun sonu 2.lig olacak. Artvin Hopa spor 17.05.2022 tarihinde saat 16’da Dumlupınar Stadyumuna konuk olacak.
Belediye Kütahyaspor Play-Off deplasmanında Artvin Hopa spora konuk oldu. Karşılaşma Hopa sporun 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı. Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor Artvin Hopa spor karşılaşmasından 90+3 dakikada Onur Garip’in ağlara gönderdiği gol ile sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
 




HOPA’DA KAYBETTİK DUMLU’DA ALACAĞIZ

Belediye Kütahyaspor Play-Off deplasmanında Artvin Hopa spora konuk oldu. Karşılaşma Hopa sporun 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.  Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor Artvin Hopa spor karşılaşmasından 90+3 dakikada Onur Garip’in ağlara gönderdiği gol ile sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

OĞUZHAN KENDİ KALESİNE ATTI

2.Lig Play-Off karşılaşması Artvin Hopa spor sahasında karşı karşıya gelen temsilcimiz Belediye Kütahyaspor 12 Dakikada Oğuzhan Kandemir’in kendi kalemize attığı gol sonrasında ilk yarı tamamlandı. İkinci yarı baskılı oyunu ile mücadeleyi bırakmayan belediye Kütahyaspor futbolcuları  81. Dakikada Bilal Çebi’nin kale ağlarımıza gönderdiği gole engel olamadı.

90+3’DE ONUR GARİP’İN AYAĞINDAN GOLÜ BULDUK

İkinci yarının son saniyelerinde Onur Garip ile yakaladığımız gol ile temsilcimiz Belediye Kütahyaspor Artvin Hopa Play-Off karşılaşmasından 2-1 mağlup olarak ayrıldı.

HOPA’DA KAYBETTİK DUMLU’DA ALACAĞIZ

Artvin Hopa sporla kendi sahamızda oynayacağımız maç ise çok kritik bir maç olacak ve bu maça çok iyi hazırlanarak Artvin Hopa spora Kütahyaspor’un gerçek yüzünü göstermemiz gerekiyor. Takım inandı. Futbolcular inandı. Şehir inandı. Bu yolun sonu 2.lig olacak. Artvin Hopa spor 17.05.2022 tarihinde saat 16’da Dumlupınar Stadyumuna konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.