GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

Kütahya Belediyesi Asfalt Çalışmaları Son Sürat

Gündem 18.11.2023 - 14:29, Güncelleme: 18.11.2023 - 14:42 8739+ kez okundu.
 

Kütahya Belediyesi Asfalt Çalışmaları Son Sürat

Kütahya Belediyesi mahallelerinde asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Kütahya Belediyesi Fen İşleri tarafından 30 Ağustos Mahallesi’nde son sürat devam eden sıcak asfalt serim çalışmaları Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık tarafından yerinde kontrol edildi. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Alim Işık, “Bu yılki iş planımızdaki tüm işlerimizi bitirmek için arkadaşlarımız canla başla çalışıyor. Gecenin bu saatinde şehrimiz için hemşehrilerimiz için fedakârca çalışan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Kütahyamız da ki 450 kilometrelik yol ağının yaklaşık 380 kilometrelik kısmını tamamen asfaltlayarak yenileyen Kütahya Belediyemiz, mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. 30 Ağustos Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “30 Ağustos Mahallemizde saat 23.00 itibariyle sıcak asfalt uygulama işimiz devam ediyor. Sezonun müsait olduğu dönem içerisinde planladığımız işlerimizi bitirmek için müteahhite ihale ettiğimiz yaklaşık 60 bin tonluk asfaltımız serim işlemleri devam ediyor. Bilindiği gibi Zafertepe ve Germiyan Kampüsü Kavşaklarının Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihaleyle yapılması sonucu oraya asfalt desteği vermek durumunda kaldık. 60 bin tonluk asfalt desteğimize karşılık kendi işlerimizin aksamaması için hizmet alımı yoluyla planladığımız işlerimiz devam ediyor. Şu anda 30 Ağustos Mahallemizin yıllarca beklediği bu hizmeti yerine getiriyoruz. Mahallelerimize vermiş olduğumuz bu yılki iş planımızdaki tüm işlerimizi bitirmek için arkadaşlarımız canla başla çalışıyor. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gecenin bu saatinde şehrimiz için hemşehrilerimiz için fedakârca çalışan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Kütahya Belediyesi mahallelerinde asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Kütahya Belediyesi Fen İşleri tarafından 30 Ağustos Mahallesi’nde son sürat devam eden sıcak asfalt serim çalışmaları Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık tarafından yerinde kontrol edildi. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Alim Işık, “Bu yılki iş planımızdaki tüm işlerimizi bitirmek için arkadaşlarımız canla başla çalışıyor. Gecenin bu saatinde şehrimiz için hemşehrilerimiz için fedakârca çalışan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kütahyamız da ki 450 kilometrelik yol ağının yaklaşık 380 kilometrelik kısmını tamamen asfaltlayarak yenileyen Kütahya Belediyemiz, mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. 30 Ağustos Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “30 Ağustos Mahallemizde saat 23.00 itibariyle sıcak asfalt uygulama işimiz devam ediyor. Sezonun müsait olduğu dönem içerisinde planladığımız işlerimizi bitirmek için müteahhite ihale ettiğimiz yaklaşık 60 bin tonluk asfaltımız serim işlemleri devam ediyor. Bilindiği gibi Zafertepe ve Germiyan Kampüsü Kavşaklarının Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihaleyle yapılması sonucu oraya asfalt desteği vermek durumunda kaldık. 60 bin tonluk asfalt desteğimize karşılık kendi işlerimizin aksamaması için hizmet alımı yoluyla planladığımız işlerimiz devam ediyor. Şu anda 30 Ağustos Mahallemizin yıllarca beklediği bu hizmeti yerine getiriyoruz. Mahallelerimize vermiş olduğumuz bu yılki iş planımızdaki tüm işlerimizi bitirmek için arkadaşlarımız canla başla çalışıyor. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gecenin bu saatinde şehrimiz için hemşehrilerimiz için fedakârca çalışan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.