GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

KÜTAHYASPOR DEPLASMANDA YARA ALDI

Spor 14.11.2022 - 10:16, Güncelleme: 14.11.2022 - 10:16 2732+ kez okundu.
 

KÜTAHYASPOR DEPLASMANDA YARA ALDI

Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasmanda oynadığı 1922 Konyaspor karşısında 2-0 mağlup oldu. Belediye Kütahyaspor Konya’ da oynadığı deplasman maçından mağlup olarak ayrıldı. 2-0 biten maçta kazanan Konyaspor oldu.

  KÜTAHYASPOR DEPLASMANDA YARA ALDI Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasmanda oynadığı 1922 Konyaspor karşısında 2-0 mağlup oldu.  Belediye Kütahyaspor Konya’ da oynadığı deplasman maçından mağlup olarak ayrıldı. 2-0 biten maçta kazanan Konyaspor oldu. Son zamanlarda inişli çıkışlı bir seviye yakalayan Belediye Kütahyaspor göze dokunur bir oyunu taraftarlarına sunamıyor. Geçen haftanın yaralarını kapayamayan temsilcimiz bu hafta karşılaştığı Konya spor deplasmanından da yara alarak haftayı kapattı. KÜTAHYASPOR TAT VERMİYOR Taraftarların içerde ve dışarıda tam destekle desteklediği takımı, futbolcuların basit hatalarından kaynaklı karşılaşmalar vahim sonuçlarla bitiyor. Kütahyaspor bu aralar karşılaştığı takımlara puan dağıtmaya devam ediyor. Düşüş yaşayan profilin sorumlusunun kim olduğu bilinmez ama bir an önce Kütahyaspor toparlanmalı. İÇERDE DE DIŞARIDA DA KAYIPLAR İç sahada oynanan maçlarda son dakikalarda geri çekilerek karşılaşmanın seyrini değiştiren temsilcimiz karşı tarafın kazanmasına neden olan bir futbol anlayışı ile oynuyor. Saha dışı deplasman maçlarında da aynı teknikle hareketle puan dağıtmaya devam eden temsilcimiz son haftalarda bu puan kayıplarının nelere mal olduğunu en çok Kütahyaspor taraftarları ve Kütahyalılar çok iyi biliyor.
Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasmanda oynadığı 1922 Konyaspor karşısında 2-0 mağlup oldu. Belediye Kütahyaspor Konya’ da oynadığı deplasman maçından mağlup olarak ayrıldı. 2-0 biten maçta kazanan Konyaspor oldu.
 



KÜTAHYASPOR DEPLASMANDA YARA ALDI

Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasmanda oynadığı 1922 Konyaspor karşısında 2-0 mağlup oldu.  Belediye Kütahyaspor Konya’ da oynadığı deplasman maçından mağlup olarak ayrıldı. 2-0 biten maçta kazanan Konyaspor oldu.

Son zamanlarda inişli çıkışlı bir seviye yakalayan Belediye Kütahyaspor göze dokunur bir oyunu taraftarlarına sunamıyor. Geçen haftanın yaralarını kapayamayan temsilcimiz bu hafta karşılaştığı Konya spor deplasmanından da yara alarak haftayı kapattı.

KÜTAHYASPOR TAT VERMİYOR

Taraftarların içerde ve dışarıda tam destekle desteklediği takımı, futbolcuların basit hatalarından kaynaklı karşılaşmalar vahim sonuçlarla bitiyor. Kütahyaspor bu aralar karşılaştığı takımlara puan dağıtmaya devam ediyor. Düşüş yaşayan profilin sorumlusunun kim olduğu bilinmez ama bir an önce Kütahyaspor toparlanmalı.

İÇERDE DE DIŞARIDA DA KAYIPLAR

İç sahada oynanan maçlarda son dakikalarda geri çekilerek karşılaşmanın seyrini değiştiren temsilcimiz karşı tarafın kazanmasına neden olan bir futbol anlayışı ile oynuyor. Saha dışı deplasman maçlarında da aynı teknikle hareketle puan dağıtmaya devam eden temsilcimiz son haftalarda bu puan kayıplarının nelere mal olduğunu en çok Kütahyaspor taraftarları ve Kütahyalılar çok iyi biliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.