GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

LİDER ŞİMŞEK’E ACIMADI

Spor 11.10.2022 - 10:47, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:47 1946+ kez okundu.
 

LİDER ŞİMŞEK’E ACIMADI

Zirve yarışından kopmak istemeyen mavi şimşekler Mersin deplasmanından eli boş dönerek tüm taraftarlarını üzdü. Maçın ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ikinci yarı lider Mersin İdman Yurdu oyuncuları kalemize 2 gol atarak temsilcimiz Belediye Kütahyaspor’u mağlup etti.

  LİDER ŞİMŞEK’E ACIMADI Zirve yarışından kopmak istemeyen mavi şimşekler Mersin deplasmanından eli boş dönerek tüm taraftarlarını üzdü. Maçın ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ikinci yarı lider Mersin İdman Yurdu oyuncuları kalemize 2 gol atarak temsilcimiz Belediye Kütahyaspor’u mağlup etti. Mersin’deki karşılaşma öncesindeki iki maçından da berabere ayrılarak beklenmedik puan kayıpları yaşayan mavi lacivertli temsilcimiz deplasmanda alacağı bir galibiyet ile hem çıkış yakalamak hem de zirve yarışında tekrar varlığını sürdürmek için sahaya çıktı. Son haftalardaki durgun oyun tarzını Mersin İdman Yurdu karşısında da sürdüren mavi lacivertliler karşılaşmanın ikinci yarısında kalesinde iki gol gördü. Karşılaşmanın 63. Dakikasında son haftaların formda ismi Bilal Şeflek’in kırmızı kart görmesi ile maçın 30. dakikasını bir kişi eksik oynayan mavi lacivertlilerde alınan bu mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör İsmail Güldüren’e tepkiler çoğaldı. DEPLASMAN DA 2-0’LIK SKORLA MAĞLUP OLDU 3. Lig 1. Grup 6. Hafta mücadelesinde Yeni Mersin İdman Yurduna konuk olan temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasman da 2-0’lık skorla mağlup oldu. Belediye Kütahyaspor aldığı bu mağlubiyet ile 9 puanda kalırken 7. Sıraya kadar geriledi. İLK YARI 0-0 EŞİTLİKLE BİTTİ Kırmızı Lacivertli ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri Umut Aydın ve Yusuf Yıldırım attı. Mersin Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayan ve yaklaşık 7 bin taraftarın tribünden takip ettiği maça ev sahibi takım iyi başladı. Ön alanda baskı kurarak temsilcimizi hataya zorlayan ve topa sahip olan Kırmızı Lacivertliler, ilk dakikadan itibaren üst üste ataklar üretti. Belediye Kütahyaspor’un da rakip kalede pozisyonları olsa da, kaleci Sertaç’ı geçemediler. Ev sahibi takımın üstün olduğu karşılaşmanın ilk yarısı her iki takım da fırsatları değerlendirememesi neticesinde 0-0 sona erdi. BİLAL ŞEFLEK, YAPTIĞI FAUL SONRASI KIRMIZI KART GÖRDÜ Ev sahibi takımda İkinci yarının hemen başında hafif sakatlık yaşayan Volkan Okumak yerini Umut Aydın’a bıraktı. 57.dakikada oyuna yeni giren Umut orta sahada kazanılan topla buluştu ve attığı vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 64.dakikasında mavi şimşeklerde son haftalarda oyuna girmesine rağmen başarılı bir performans sergileyen Bilal Şeflek, yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. ÜST ÜSTE 4.GALİBİYETİNİ ALAN YENİ MİY, PUANINI 15’E YÜKSELTEREK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ 67.dakikada temsilcimizin kullandığı duran top rakip takım kalecisi Sertaç’ta kaldı. Sertaç’da bekletmeden topu ilerideki takım arkadaşı Taygun Vurgun’a attı. Taygun da ceza sahasına giren Yusuf Yıldırım’ı iyi gördü ve Yusuf tek dokunuşla topu ağlara yolladı. Bu golle birlikte skoru 2-0’a getiren Kırmızı Lacivertliler, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Üst üste 4.galibiyetini alan Yeni MİY, puanını 15’e yükselterek liderliğini sürdürdü.
Zirve yarışından kopmak istemeyen mavi şimşekler Mersin deplasmanından eli boş dönerek tüm taraftarlarını üzdü. Maçın ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ikinci yarı lider Mersin İdman Yurdu oyuncuları kalemize 2 gol atarak temsilcimiz Belediye Kütahyaspor’u mağlup etti.
 





LİDER ŞİMŞEK’E ACIMADI

Zirve yarışından kopmak istemeyen mavi şimşekler Mersin deplasmanından eli boş dönerek tüm taraftarlarını üzdü. Maçın ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ikinci yarı lider Mersin İdman Yurdu oyuncuları kalemize 2 gol atarak temsilcimiz Belediye Kütahyaspor’u mağlup etti.

Mersin’deki karşılaşma öncesindeki iki maçından da berabere ayrılarak beklenmedik puan kayıpları yaşayan mavi lacivertli temsilcimiz deplasmanda alacağı bir galibiyet ile hem çıkış yakalamak hem de zirve yarışında tekrar varlığını sürdürmek için sahaya çıktı. Son haftalardaki durgun oyun tarzını Mersin İdman Yurdu karşısında da sürdüren mavi lacivertliler karşılaşmanın ikinci yarısında kalesinde iki gol gördü. Karşılaşmanın 63. Dakikasında son haftaların formda ismi Bilal Şeflek’in kırmızı kart görmesi ile maçın 30. dakikasını bir kişi eksik oynayan mavi lacivertlilerde alınan bu mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör İsmail Güldüren’e tepkiler çoğaldı.

DEPLASMAN DA 2-0’LIK SKORLA MAĞLUP OLDU

3. Lig 1. Grup 6. Hafta mücadelesinde Yeni Mersin İdman Yurduna konuk olan temsilcimiz Belediye Kütahyaspor deplasman da 2-0’lık skorla mağlup oldu. Belediye Kütahyaspor aldığı bu mağlubiyet ile 9 puanda kalırken 7. Sıraya kadar geriledi.

İLK YARI 0-0 EŞİTLİKLE BİTTİ

Kırmızı Lacivertli ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri Umut Aydın ve Yusuf Yıldırım attı. Mersin Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayan ve yaklaşık 7 bin taraftarın tribünden takip ettiği maça ev sahibi takım iyi başladı. Ön alanda baskı kurarak temsilcimizi hataya zorlayan ve topa sahip olan Kırmızı Lacivertliler, ilk dakikadan itibaren üst üste ataklar üretti. Belediye Kütahyaspor’un da rakip kalede pozisyonları olsa da, kaleci Sertaç’ı geçemediler. Ev sahibi takımın üstün olduğu karşılaşmanın ilk yarısı her iki takım da fırsatları değerlendirememesi neticesinde 0-0 sona erdi.

BİLAL ŞEFLEK, YAPTIĞI FAUL SONRASI KIRMIZI KART GÖRDÜ

Ev sahibi takımda İkinci yarının hemen başında hafif sakatlık yaşayan Volkan Okumak yerini Umut Aydın’a bıraktı. 57.dakikada oyuna yeni giren Umut orta sahada kazanılan topla buluştu ve attığı vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 64.dakikasında mavi şimşeklerde son haftalarda oyuna girmesine rağmen başarılı bir performans sergileyen Bilal Şeflek, yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

ÜST ÜSTE 4.GALİBİYETİNİ ALAN YENİ MİY, PUANINI 15’E YÜKSELTEREK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

67.dakikada temsilcimizin kullandığı duran top rakip takım kalecisi Sertaç’ta kaldı. Sertaç’da bekletmeden topu ilerideki takım arkadaşı Taygun Vurgun’a attı. Taygun da ceza sahasına giren Yusuf Yıldırım’ı iyi gördü ve Yusuf tek dokunuşla topu ağlara yolladı. Bu golle birlikte skoru 2-0’a getiren Kırmızı Lacivertliler, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Üst üste 4.galibiyetini alan Yeni MİY, puanını 15’e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.