GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

PES ETMEK YOK!

Spor 10.03.2022 - 10:09, Güncelleme: 10.03.2022 - 10:09 4176+ kez okundu.
 

PES ETMEK YOK!

Belediye Kütahyaspor, TFF 3.Lig’in 26. haftasında deplasman da 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Şimşekler, karşılaşmada üç gol atan Enes Nalbantoğlu’da hattrick yaptı. Belediye Kütahyaspor hoca değişikliğinin ardından yeni Teknik Direktör Güldüren ile 2. Galibiyeti aldı. Şimşekler şampiyonluk yolunda sahaya havlu atmadığını ve üst üste alınan üç puan ile liderle arasında ki farkı kapatmaya odaklandı.

  PES ETMEK YOK! Belediye Kütahyaspor, TFF 3.Lig’in 26. haftasında deplasman da 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Şimşekler, karşılaşmada üç gol atan Enes Nalbantoğlu’da hattrick yaptı.  Belediye Kütahyaspor hoca değişikliğinin ardından yeni Teknik Direktör Güldüren ile 2. Galibiyeti aldı. Şimşekler şampiyonluk yolunda sahaya havlu atmadığını ve üst üste alınan üç puan ile liderle arasında ki farkı kapatmaya odaklandı. İLK YARI 1-1 EŞİTLİKLE SONA ERDİ Maça temkinli başlayan her iki takım da cılız ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 28. dakikasında sağ taraftan Belediye Kütahyaspor ceza sahasına Yaser Yüce’nin attığı top, kimseye dokunmadan doğrudan kaleye gitti ve 1954 Kelkit Belediyespor Belediye Kütahyaspor önünde 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip kaleye akınlarını artıran Belediye Kütahyaspor, 37. dakikada Enes Nalbantoğlu’nun golüyle skoru 1-1’e taşıdı. İlk yarıda kalan dakikalarda gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi. PENALTI SKORU DEĞİŞTİRMEYE YETMEDİ Maçın 2. yarısına adeta fırtına gibi başlayan Belediye Kütahyaspor, yine Enes Nalbantoğlu ile bulduğu golle 2-1 öne geçti. Maçın 56. dakikasında penaltı kazanan 1954 Kelkit Belediyespor, Hamit Bayraktar’la eşitlik golünü kaydetti. İKİNCİ YARI KELKİT’İN ÜZERİNE ŞİMŞEK ÇAKTI Skorun 2-2’ye gelmesinin ardından ataklarını daha da artıran Belediye Kütahyaspor, 69. dakikada yine Enes Nalbantoğlu ile golü bularak 3-2 öne geçti. Enes bu golle takımının ve kendinin 3. golünü kaydetmiş oldu. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Belediye Kütahyaspor deplasmandan 3 puan alarak çıkışını sürdürdü. ENES GOL OLDU YAĞDI Belediye Kütahyaspor un tecrübeli oyuncusu Enes Nalbantoğlu Kelkit spor’un üzerine gol oldu yağdı. Maçta hattrick yapan Enes Nalbantoğlu takımının ve kendisinin attığı 3golle şehrimize ve taraftara 3 puanı hediye etti.  
Belediye Kütahyaspor, TFF 3.Lig’in 26. haftasında deplasman da 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Şimşekler, karşılaşmada üç gol atan Enes Nalbantoğlu’da hattrick yaptı. Belediye Kütahyaspor hoca değişikliğinin ardından yeni Teknik Direktör Güldüren ile 2. Galibiyeti aldı. Şimşekler şampiyonluk yolunda sahaya havlu atmadığını ve üst üste alınan üç puan ile liderle arasında ki farkı kapatmaya odaklandı.
 





PES ETMEK YOK!

Belediye Kütahyaspor, TFF 3.Lig’in 26. haftasında deplasman da 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Şimşekler, karşılaşmada üç gol atan Enes Nalbantoğlu’da hattrick yaptı.  Belediye Kütahyaspor hoca değişikliğinin ardından yeni Teknik Direktör Güldüren ile 2. Galibiyeti aldı. Şimşekler şampiyonluk yolunda sahaya havlu atmadığını ve üst üste alınan üç puan ile liderle arasında ki farkı kapatmaya odaklandı.

İLK YARI 1-1 EŞİTLİKLE SONA ERDİ

Maça temkinli başlayan her iki takım da cılız ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 28. dakikasında sağ taraftan Belediye Kütahyaspor ceza sahasına Yaser Yüce’nin attığı top, kimseye dokunmadan doğrudan kaleye gitti ve 1954 Kelkit Belediyespor Belediye Kütahyaspor önünde 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip kaleye akınlarını artıran Belediye Kütahyaspor, 37. dakikada Enes Nalbantoğlu’nun golüyle skoru 1-1’e taşıdı. İlk yarıda kalan dakikalarda gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi.

PENALTI SKORU DEĞİŞTİRMEYE YETMEDİ

Maçın 2. yarısına adeta fırtına gibi başlayan Belediye Kütahyaspor, yine Enes Nalbantoğlu ile bulduğu golle 2-1 öne geçti. Maçın 56. dakikasında penaltı kazanan 1954 Kelkit Belediyespor, Hamit Bayraktar’la eşitlik golünü kaydetti.

İKİNCİ YARI KELKİT’İN ÜZERİNE ŞİMŞEK ÇAKTI

Skorun 2-2’ye gelmesinin ardından ataklarını daha da artıran Belediye Kütahyaspor, 69. dakikada yine Enes Nalbantoğlu ile golü bularak 3-2 öne geçti. Enes bu golle takımının ve kendinin 3. golünü kaydetmiş oldu. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Belediye Kütahyaspor deplasmandan 3 puan alarak çıkışını sürdürdü.

ENES GOL OLDU YAĞDI

Belediye Kütahyaspor un tecrübeli oyuncusu Enes Nalbantoğlu Kelkit spor’un üzerine gol oldu yağdı. Maçta hattrick yapan Enes Nalbantoğlu takımının ve kendisinin attığı 3golle şehrimize ve taraftara 3 puanı hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.