GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

SİMAV BELEDİYESİ MAKAM ARACI YERLİ ÜRETİM “TOGG” OLDU

Gündem 18.10.2023 - 09:56, Güncelleme: 18.10.2023 - 09:56 2487+ kez okundu.
 

SİMAV BELEDİYESİ MAKAM ARACI YERLİ ÜRETİM “TOGG” OLDU

Simav Belediye Başkanı Kalay makam aracı olarak yerli üretim “TOGG” kullanacak.

SİMAV BELEDİYESİ MAKAM ARACI YERLİ ÜRETİM “TOGG” OLDU Simav Belediye başkanı Fatih Kalay tüm belediyelere örnek olacak projeye imza attı. Belediye Başkanı Kalay makam aracı olarak yerli üretim “TOGG” kullanacak. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Simav Belediyesinde yeni makam aracı olarak kullanılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, ”Milli gururumuz, Türkiye’nin markası Togg’a kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Yerli ve milli aracımız Togg, Simav Belediye’mize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yerli ve milli otomobil projesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Simav Belediye Başkanı Kalay makam aracı olarak yerli üretim “TOGG” kullanacak.

SİMAV BELEDİYESİ MAKAM ARACI
YERLİ ÜRETİM “TOGG” OLDU

Simav Belediye başkanı Fatih Kalay tüm belediyelere örnek olacak projeye imza attı. Belediye Başkanı Kalay makam aracı olarak yerli üretim “TOGG” kullanacak.


Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Simav Belediyesinde yeni makam aracı olarak kullanılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, ”Milli gururumuz, Türkiye’nin markası Togg’a kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Yerli ve milli aracımız Togg, Simav Belediye’mize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yerli ve milli otomobil projesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.