GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

TAKIMA ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ VERDİM

Spor 02.03.2022 - 14:17, Güncelleme: 02.03.2022 - 14:17 3446+ kez okundu.
 

TAKIMA ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ VERDİM

Belediye Kütahyaspor ile yolları ayrılan Ahmet Yavuz yaptığı açıklamada “Namusumla, şerefimle, bilgimle, birikimimle ve tecrübemle takıma elimden gelen her şeyi verdim” dedi.

  Belediye Kütahyaspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör Ahmet Yavuz TAKIMA ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ VERDİM Belediye Kütahyaspor ile yolları ayrılan Ahmet Yavuz yaptığı açıklamada “Namusumla, şerefimle, bilgimle, birikimimle ve tecrübemle takıma elimden gelen her şeyi verdim” dedi.   Kütahya’ dan  ayrılıp Ankara'ya giden Ahmet Yavuz, 7 aydır iyi niyetiyle takıma emek verdiğini belirterek kan değişikliğinin takıma fayda sağlamasını ümit ettiğini ve takım 2.Lige çıkarsa en çok kendisinin sevineceğini belirtti. Belediye Kütahyaspor ile yolları ayrılan Ahmet Yavuz Kütahyaspor taraftar sitesine yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. BU TAKIMIN ÜST LİGLERDE OYNAMASINI EN ÇOK BEN İSTERİM Ahmet Yavuz " Namusumla, şerefimle, bilgimle, birikimimle ve tecrübemle takıma elimden gelen her şeyi verdim. Buraya adam gibi geldim, adam gibi de ayrıldım. Camiamızın hiç bir ferdine kızgın ve küs değilim. Bu takımın üst liglerde oynamasını en çok ben isterim. Ahmet Yavuz'a belki kötü hoca diyebilirler ama hiç kimseyle menfaat ve ahbap çavuş ilişkisi kurdu diyemezler. Kimseye eyvallah etmedim. Bana sunulan imkânlar dâhilinde iyi niyetimizle mücadele ettik. Hiç bir manzeretin arkasına sığınmadan kulübümüzün menfaatine olacağına inandığımız radikal kararı yönetimimizle birlikte aldık. Belediye Kütahyaspor'un benim için çok özel bir yeri var. Başkaları gibi, çalışırken benim kulübüm, ayrıldıktan sonra beter olsunlar demem. Her zaman başarılı olmasını isterim. Taraftarlarımıza, futbolcularımıza, yönetime ve tüm camiamıza hakkım helaldir. Onlarda helal etsinler. Yönetimle helalleştik, hiç bir alacağımız yok. Hak etmediğim, emek vermediğim hiç bir günün bir kuruşunu talep etmedim. Bundan sonraki maçlarında Belediye Kütahyaspor'a başarılar dilerim" dedi.  
Belediye Kütahyaspor ile yolları ayrılan Ahmet Yavuz yaptığı açıklamada “Namusumla, şerefimle, bilgimle, birikimimle ve tecrübemle takıma elimden gelen her şeyi verdim” dedi.
 





Belediye Kütahyaspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör Ahmet Yavuz

TAKIMA ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ VERDİM

Belediye Kütahyaspor ile yolları ayrılan Ahmet Yavuz yaptığı açıklamada “Namusumla, şerefimle, bilgimle, birikimimle ve tecrübemle takıma elimden gelen her şeyi verdim” dedi.

 

Kütahya’ dan  ayrılıp Ankara'ya giden Ahmet Yavuz, 7 aydır iyi niyetiyle takıma emek verdiğini belirterek kan değişikliğinin takıma fayda sağlamasını ümit ettiğini ve takım 2.Lige çıkarsa en çok kendisinin sevineceğini belirtti. Belediye Kütahyaspor ile yolları ayrılan Ahmet Yavuz Kütahyaspor taraftar sitesine yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

BU TAKIMIN ÜST LİGLERDE OYNAMASINI EN ÇOK BEN İSTERİM

Ahmet Yavuz " Namusumla, şerefimle, bilgimle, birikimimle ve tecrübemle takıma elimden gelen her şeyi verdim. Buraya adam gibi geldim, adam gibi de ayrıldım. Camiamızın hiç bir ferdine kızgın ve küs değilim. Bu takımın üst liglerde oynamasını en çok ben isterim. Ahmet Yavuz'a belki kötü hoca diyebilirler ama hiç kimseyle menfaat ve ahbap çavuş ilişkisi kurdu diyemezler. Kimseye eyvallah etmedim. Bana sunulan imkânlar dâhilinde iyi niyetimizle mücadele ettik. Hiç bir manzeretin arkasına sığınmadan kulübümüzün menfaatine olacağına inandığımız radikal kararı yönetimimizle birlikte aldık. Belediye Kütahyaspor'un benim için çok özel bir yeri var. Başkaları gibi, çalışırken benim kulübüm, ayrıldıktan sonra beter olsunlar demem. Her zaman başarılı olmasını isterim. Taraftarlarımıza, futbolcularımıza, yönetime ve tüm camiamıza hakkım helaldir. Onlarda helal etsinler. Yönetimle helalleştik, hiç bir alacağımız yok. Hak etmediğim, emek vermediğim hiç bir günün bir kuruşunu talep etmedim. Bundan sonraki maçlarında Belediye Kütahyaspor'a başarılar dilerim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.