GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

TIR, YAKITI BİTEN TRAKTÖRÜ BİÇTİ "2 ÖLÜ 1 YARALI"

Gündem 18.10.2023 - 09:59, Güncelleme: 18.10.2023 - 09:59 2661+ kez okundu.
 

TIR, YAKITI BİTEN TRAKTÖRÜ BİÇTİ "2 ÖLÜ 1 YARALI"

Gediz Kütahya karayolunda yakıtı bitip yol kenarına çeken traktöre arkadan tır çarptı.

TIR, YAKITI BİTEN TRAKTÖRÜ BİÇTİ "2 ÖLÜ 1 YARALI" İ.Ç isimli sürücü, yakıtı bitmesi sebebiyle traktörünü yeniden yakıt almak için Gediz ilçesi Yunuslar köyü yakınlarında aracını yol kenarına bıraktı. Traktörü fark edemeyen TIR sürücüsü traktöre arkadan çarptı. Traktörde yolcu olarak bulunan ili kişi yaşamını yitirdi. Kaza Gediz-Kütahya karayolunda Yunuslar Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 AT 987 plakalı traktörü ile Çavdarhisar istikametine giden İ.Ç. Efendi köprüsü yakınlarına geldiğinde traktörün yakıtı bitti. Traktörünü yolda bırakan İ.Ç., Efendi köprüsünden yakıt alabilmek için traktörün yanından ayrıldı.Bu sırada B.G.(56)’ün sevk ve idaresindeki 26 FA 485 plakalı tır yol üzerindeki park halinde olan traktöre arkadan çarptı.Traktör üzerinde yolcu olarak bulunan İ.Ç.’ın eşi Emine Çağlar ve Yine traktördü yolcu olarak bulunan yaralanan Halil Aslan hayatını kaybetti.
Gediz Kütahya karayolunda yakıtı bitip yol kenarına çeken traktöre arkadan tır çarptı.

TIR, YAKITI BİTEN TRAKTÖRÜ BİÇTİ "2 ÖLÜ 1 YARALI"


İ.Ç isimli sürücü, yakıtı bitmesi sebebiyle traktörünü yeniden yakıt almak için Gediz ilçesi Yunuslar köyü yakınlarında aracını yol kenarına bıraktı. Traktörü fark edemeyen TIR sürücüsü traktöre arkadan çarptı. Traktörde yolcu olarak bulunan ili kişi yaşamını yitirdi.

Kaza Gediz-Kütahya karayolunda Yunuslar Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 AT 987 plakalı traktörü ile Çavdarhisar istikametine giden İ.Ç. Efendi köprüsü yakınlarına geldiğinde traktörün yakıtı bitti. Traktörünü yolda bırakan İ.Ç., Efendi köprüsünden yakıt alabilmek için traktörün yanından ayrıldı.Bu sırada B.G.(56)’ün sevk ve idaresindeki 26 FA 485 plakalı tır yol üzerindeki park halinde olan traktöre arkadan çarptı.Traktör üzerinde yolcu olarak bulunan İ.Ç.’ın eşi Emine Çağlar ve Yine traktördü yolcu olarak bulunan yaralanan Halil Aslan hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.