GÜROK DİKEY SOL
GÜROK DİKEY SAĞ

YAZIKLAR OLSUN!

Gündem 07.11.2022 - 11:01, Güncelleme: 07.11.2022 - 11:01 2067+ kez okundu.
 

YAZIKLAR OLSUN!

Belediye Kütahyaspor Dumlu’da oynadığı Belediye Derince spor karşısında kötü oyunu sayesinde 2-0 aldığı maçı 2-2 berabere bitirdi. Temsilcimiz belediye Kütahyaspor hafta sonu oynadığı Belediye Derince spor karşısında ilk yarı elde ettiği üstünlüğü koruyamadı. Derince spor’un sabırlı oyunu ve top tutuşu ile neredeyse şehrimizden galip ayrılacaklardı.

  YAZIKLAR OLSUN Belediye Kütahyaspor Dumlu’da oynadığı Belediye Derince spor karşısında kötü oyunu sayesinde 2-0 aldığı maçı 2-2 berabere bitirdi.  Temsilcimiz belediye Kütahyaspor hafta sonu oynadığı Belediye Derince spor karşısında ilk yarı elde ettiği üstünlüğü koruyamadı. Derince spor’un sabırlı oyunu ve top tutuşu ile neredeyse şehrimizden galip ayrılacaklardı. OYUN YOK. ARKADAŞLIK YOK. PAS YOK Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor attığı karambole gollerle yavaş yavaş üst sıralara kadar yükseliyor. Sıralama üstlere çıkarken bu arada rakipler de güçleniyor. Derince spor karşısında oynadığı vasat oyun sayesinde 2 gol atan temsilcimiz büyük bir uykuya dalarak oyunun böyle biteceğini düşündü. Oyun yok çünkü arkadaşlık yok. Oyun yok çünkü pas atan arkadaş yok. Herkes bireysel oyunun galibi olma, gol atma sevdasında bu iş ekip işi beyler.. DERİNCE KÜLLERİNDEN DÖNDÜ Belediye derince sporu tebrik etmek gerekir. Sabırlı oyunu ve ayağa paslarla oynadığı oyunla skoru 2-2’ye getirdi. 2-0 geride başladığı oyunu 2-2’ye getirerek arkadaşlığı, oyun kuruculuğu ve ekip olmayı da gösterdi tebrik ederiz.. HER MAÇ AYNI KÜFÜR BIKTIK Şehrimize deplasmana gelen takımlar bin pişman ayrılıyorlar bu güzel şehrimizden, aslına bakarsan her gelen takım beraberinde taraftarını da getirerek şehrimizin ekonomisine cansuyu oluyorlar. Ama bunu imkansız hale getiren Kütahyalılar hoş geldin yerine küfürlerle uğurluyorlar. Bir daha buraya gelmeyin dercesine yazık çok yazık her maç küfür, her maç yuhlama, her maç çirkeflik.. yazıklar olsun…
Belediye Kütahyaspor Dumlu’da oynadığı Belediye Derince spor karşısında kötü oyunu sayesinde 2-0 aldığı maçı 2-2 berabere bitirdi. Temsilcimiz belediye Kütahyaspor hafta sonu oynadığı Belediye Derince spor karşısında ilk yarı elde ettiği üstünlüğü koruyamadı. Derince spor’un sabırlı oyunu ve top tutuşu ile neredeyse şehrimizden galip ayrılacaklardı.
 





YAZIKLAR OLSUN

Belediye Kütahyaspor Dumlu’da oynadığı Belediye Derince spor karşısında kötü oyunu sayesinde 2-0 aldığı maçı 2-2 berabere bitirdi.  Temsilcimiz belediye Kütahyaspor hafta sonu oynadığı Belediye Derince spor karşısında ilk yarı elde ettiği üstünlüğü koruyamadı. Derince spor’un sabırlı oyunu ve top tutuşu ile neredeyse şehrimizden galip ayrılacaklardı.

OYUN YOK. ARKADAŞLIK YOK. PAS YOK

Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor attığı karambole gollerle yavaş yavaş üst sıralara kadar yükseliyor. Sıralama üstlere çıkarken bu arada rakipler de güçleniyor. Derince spor karşısında oynadığı vasat oyun sayesinde 2 gol atan temsilcimiz büyük bir uykuya dalarak oyunun böyle biteceğini düşündü. Oyun yok çünkü arkadaşlık yok. Oyun yok çünkü pas atan arkadaş yok. Herkes bireysel oyunun galibi olma, gol atma sevdasında bu iş ekip işi beyler..

DERİNCE KÜLLERİNDEN DÖNDÜ

Belediye derince sporu tebrik etmek gerekir. Sabırlı oyunu ve ayağa paslarla oynadığı oyunla skoru 2-2’ye getirdi. 2-0 geride başladığı oyunu 2-2’ye getirerek arkadaşlığı, oyun kuruculuğu ve ekip olmayı da gösterdi tebrik ederiz..

HER MAÇ AYNI KÜFÜR BIKTIK

Şehrimize deplasmana gelen takımlar bin pişman ayrılıyorlar bu güzel şehrimizden, aslına bakarsan her gelen takım beraberinde taraftarını da getirerek şehrimizin ekonomisine cansuyu oluyorlar. Ama bunu imkansız hale getiren Kütahyalılar hoş geldin yerine küfürlerle uğurluyorlar. Bir daha buraya gelmeyin dercesine yazık çok yazık her maç küfür, her maç yuhlama, her maç çirkeflik.. yazıklar olsun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kutahyavizyon.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.